Sådan Tilmelder Du Et Barn I Hockeysektionen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Et Barn I Hockeysektionen
Sådan Tilmelder Du Et Barn I Hockeysektionen

Video: Sådan Tilmelder Du Et Barn I Hockeysektionen

Video: Sådan Tilmelder Du Et Barn I Hockeysektionen
Video: Tilskæring: Sådan laver du et empiresnit i en kjole 2024, Kan
Anonim

De seneste sejre fra det russiske landshold ved verdensmesterskabet og den ret stærke Kontinental Hockey League-turnering har øget ishockeys popularitet. Mange drenge har en drøm - at blive en hockeyspiller. For at det kan realiseres, er det nødvendigt at tilmelde sig en specialiseret sports- og børne- og ungdomsskole og arbejde i fuld styrke med træning.

At vinde hockey-turneringer kræver en masse øvelse og opmærksomhed
At vinde hockey-turneringer kræver en masse øvelse og opmærksomhed

Er det nødvendigt

  • - fødselsattest;
  • - sundhedscertifikat
  • - hockeyammunition (uniform, hjelm, skøjter, stok).

Instruktioner

Trin 1

Find, helst i nærheden af dit hjem, en børnehaveklub eller hockeybane, hvor du kan lære at skøjte og bruge en pind og puck. Eller find straks adressen og telefonnummeret til børne- og ungdoms sportsskolen (CYSS) hos en professionel hockeyklub. Du kan øve dig i det under mere behagelige forhold under vejledning af en erfaren træner med en speciel uddannelse såvel som under opsyn af en læge.

Trin 2

Lær dit barn at skate på forhånd, herunder baglæns. For eksempel på en kunstskøjteløbeskole, der er tilmeldt tidligere end andre, i en alder af tre. Denne færdighed, sammen med generel fysisk udvikling, spil tænkning og stærk karakter, er en forudsætning for optagelse til hockey ungdoms sportsskole.

Trin 3

Besøg et sundhedscenter og blive undersøgt af en børnelæge, øjenlæge, fysioterapeut og andre nødvendige læger. Kontraindikationer for at spille hockey er for eksempel alvorlige problemer med syn og hørelse, sygdomme i bevægeapparatet, hjerte-kar-og nervesystemet og andre, som læger vil fortælle dig om.

Trin 4

Før du køber det nødvendige træningsudstyr, herunder beskyttelsesudstyr, skøjter, hjelme, klubber og meget mere, skal du konsultere eksperter, tidligere eller nuværende spillere. Det er bedre at købe en uniform i specialbutikker i ishockeyforbundet eller direkte i en sportsklub.

Trin 5

Vis din familie i skole på tilmeldingsdagen. Mød og tal med en coach, der også skal danne sig en mening om dig. Derudover skal du finde ud af dens krav til fremtidige hockeyspillere, funktioner i sportsregimen, ernæring og restitution. Tjek træningsplanen, udveksle telefonnumre. Chat om muligt med din søns holdkammerater og deres forældre.

Anbefalede: