Sådan Laver Du En Finte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Finte
Sådan Laver Du En Finte

Video: Sådan Laver Du En Finte

Video: Sådan Laver Du En Finte
Video: Street Panna Akka 3000 Учебник !! 2024, April
Anonim

Fodboldens skønhed er ikke kun slående angreb og imponerende mål, men også den dygtige præstation af forskellige finter og slag. Der er 5 måder at slå din modstander på en original måde.

Sådan laver du en finte
Sådan laver du en finte

Instruktioner

Trin 1

Vi fanger modstanderen i den modsatte retning med en falsk bevægelse. Kan udføres både dynamisk og statisk. Generelt bliver enhver finte mere effektiv, når den udføres med hastighed, men nogle (især med et lavt niveau af modstanderen) kan med succes anvendes, mens de står stille. Når vi kontrollerer bolden, kommer vi tættere på fjenden og viser, at vi begynder at gå omkring ham fra højre. Modstanderen reagerer, og i dette øjeblik skal du gruppere og skifte kroppen i den modsatte retning - dette kaldes "at fange i den modsatte retning". I henhold til alle fysikens love vil fjenden ikke have tid til at reagere på den anden bevægelse, men mens han stopper og vender sig om, kan du allerede sikkert løbe væk fra ham.

Trin 2

Vi "svinger" modstanderen med falske bevægelser. Uden at komme for tæt udfører vi hurtige skiftevis cirkulære bevægelser af benet rundt om bolden (falsk) og i et bestemt øjeblik samler vi bolden op og går til siden. Det er ekstremt vanskeligt at reagere på en sådan vildledende handling, når den udføres med høj hastighed og præcision af bevægelser. At udføre en finte kræver god koordination, der opnås gennem gentagen træning.

Trin 3

Vi kommer tættere på modstanderen og laver en fuld rotation på farten omkring vores akse (360 grader) og dækker bolden med kroppen. Samtidig holder vi så at sige bolden under kontrol ved at "flytte benene". I øjeblikket af drejningen skal du stoppe bolden med et enkelt tryk, og med det andet skal du kaste den på dit træk allerede i slutningen af drejningen.

Trin 4

Fin er især praktisk, hvis bolden ikke ruller, men hopper over marken. Så er du bare nødt til at lirke den op med en let bevægelse af din fod, kaste den over fjenden, så går vi rundt om den og vinder hastighed, mens fjenden stadig skal dreje rundt og først derefter begynde at bevæge os i jagt på dig.

Trin 5

Næste er et ret vanskeligt trick. Bolden er foran dig. Med hælen på den ene fod slår du ham tilbage, og med tåen på den anden fod slår du skarpt frem forbi modstanderen (begge disse bevægelser skal udføres i tandem så hurtigt som muligt), samtidig med at du starter acceleration.

Afslutningsvis vil jeg bemærke, at du ikke skal udføre den samme finte flere gange i træk - en god forsvarer vil hurtigt vænne sig til dine tricks. Varier din finte, og lad dine modstandere være i luften.

Anbefalede: