Farerne Ved Hestesport

Farerne Ved Hestesport
Farerne Ved Hestesport
Anonim

Ridesport er den mest spektakulære sport af alle. Men der er forskellige vanskeligheder i det.

Farerne ved hestesport
Farerne ved hestesport

Den første vanskelighed ligger i den økonomiske side af sagen. Hestesele og rytteruniform koster ganske mange penge, endsige vedligeholdelse af selve dyret.

Den anden vanskelighed ligger i den korrekte træning af hesten. Træning skal finde sted i nærværelse af en erfaren træner. Når der begås små fejl i opdragelsen af en sportshest, bliver det meget vanskeligt at rette dem, og nogle gange er det ikke muligt at fjerne dem helt.

Men den største udfordring er faren. Hesten er et ret uforudsigeligt dyr. Som alle planteædere er hun klar til at løbe i alle retninger, når der kommer fare, bare for at blive frelst. Faren kan efter hendes mening komme fra alt. Lad det være en slags ukendt ting, som dette dyr aldrig har set. Rytteren bemærker muligvis ikke en sådan genstand, men hesten finder den først, skræmmen kan forekomme uventet, hvorfra rytteren sandsynligvis ender på jorden. I tilfælde af tilsyneladende fare kan hesten bære, og den stopper ikke. Stop vil kun ske, når hesten indser, at intet truer ham. At sidde på et bange og meget hurtigt galopperende dyr er ret vanskeligt, og selv erfarne ryttere befinder sig ofte i bunden.

Hesten er et meget stort dyr. Ridesport inkluderer forskellige typer, hvor der er forskellige hindringer for et sportspar at overvinde. I dette tilfælde er hestens fald ikke udelukket, hvor skader på dyret kan forekomme såvel som dens vægt kan hesten knuse rytteren. Forkert valgt såvel som forældet ammunition kan skade både dyr og mennesker. Når rytteren falder, bliver hans ben ofte viklet ind i stigbøjlerne, hvilket fører til skade på rytterens lemmer. Hvis sadlen bæres forkert, eller hovedtøj ikke er egnet, kan hesten modtage forskellige slid og følgelig skader.

På trods af hestesportens farverighed, showiness og spænding skal du altid huske på sikkerhedsforanstaltninger, ikke kun mens du er i sadlen, men også ved siden af hesten. Manglende overholdelse af alle eller nogle af reglerne kan føre til uoprettelige konsekvenser.

Anbefalede: