Hvad Vil Der Ske Ved OL I Sochi

Hvad Vil Der Ske Ved OL I Sochi
Hvad Vil Der Ske Ved OL I Sochi

Video: Hvad Vil Der Ske Ved OL I Sochi

Video: De virtuelle Skole Olympiske Lege - Finaleshow 2021 2022, December
Anonim

For anden gang afholdes de olympiske lege XXII i Rusland - sommer-OL 1980 fandt sted i Moskva, og feriebyen Sochi vandt retten til at afholde en vintersportfestival med det samme antal. Der er stadig et og et halvt år før denne begivenhed, men konkurrencens organisationskomité giver allerede nok information til at få en idé om, hvad der vil ske ved Sotsji-OL.

Hvad vil der ske ved OL i Sochi
Hvad vil der ske ved OL i Sochi

Det vigtigste i vinter-OL-programmet er selvfølgelig konkurrencen mellem de bedste atleter på planeten i 15 sportsgrene. De første konkurrencer afholdes den 8. februar 2014 - på denne dag spilles de første fem sæt medaljer. En af dem spilles af skatere på Adler Arena i Sochi Olympic Park, og resten deles mellem skiløbere i Krasnaya Polyana: i hoppekomplekset "Russkiye Gorki" - dobbeltatleter, i den ekstreme park " Rosa Khutor "- freestyle mestre i komplekset" Laura "- specialister i langrend.

I alt vil der fra 8. til 22. februar blive spillet 84 sæt medaljer ved Sochi-OL, og konkurrencerne afholdes i 17 nybyggede og moderniserede sportsfaciliteter, opdelt i to klynger - "bjerg" i Krasnaya Polyana og "kystnære "i Sochi og Adler. Gorny inkluderer fem faciliteter til udendørs konkurrencer samt en "olympisk landsby" på Psekhako-ryggen for 11.000 atleter og en "medieby" for journalister. De seks skøjtebaner og arenaer i kystklyngen vil være vært for skøjteløb, hockey og curlingkonkurrencer. Den største olympiske landsby vil også være placeret her.

Ud over sportskonkurrencer og prisoverrækkelser vil der ifølge det officielle program være to obligatoriske og altid de mest farverige og omhyggeligt forberedte begivenheder - åbning og afslutning af konkurrencen. Deltagernes højtidelige passage med landenes flag samt belysning af den olympiske flamme finder sted dagen før den første start - 7. februar 2014. Afslutningsceremonien for sportsfestivalen, præsentationen af ​​den næste by XXIII vinterlege og overdragelsen af ​​det olympiske flag til den finder sted dagen efter overrækkelsen af ​​det sidste sæt medaljer - 23. februar.

Der er ingen tvivl om, at disse dage i Sochi vil blive organiseret og store ikke-sportslige begivenheder - koncerter af populære kunstnere. Men det vil være muligt at lære mere om denne del af den olympiske ferie senere, alligevel er der stadig et helt halvt år før vinter-OL i det russiske feriested.

Populær af emne.