Hvem Vil Tale Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvem Vil Tale Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi
Hvem Vil Tale Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Video: Hvem Vil Tale Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Video: Vinter OL Sochi TV2 2022, December
Anonim

Meget snart finder en grandiose sportsbegivenhed sted i Rusland - de første olympiske vinterlege i vores lands historie. Naturligvis kræver en sådan begivenhed kolossal forberedelse. Og ikke kun atleter, men også kunstnere, for inden starten af ​​alle sportskonkurrencer vil der være en spektakulær åbningsceremoni til OL i Sochi 2014.

Hvem vil tale ved åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi
Hvem vil tale ved åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi

Deltagere i åbningsceremonien til de olympiske vinterlege i Sochi

Organisationskomitéen i Sochi 2014 har valgt deltagere til åbningsceremonien for de olympiske vinterlege. Som et resultat af konkurrencerne blev 3000 unge talentfulde mennesker udvalgt blandt studerende på højere og sekundære specialiserede uddannelsesinstitutioner samt cirkus- og kreative hold. Blandt dem vil der være næsten 2000 dansere, ca. 1000 bedste akrobater og 200 trapezkunstnere fra landets erhvervsskoler, det store St. Petersborgs statscirkus og det store Moskva statscirkus.

Mange af de deltagere, der var involveret i scenerne under åbningsceremonien, blev inviteret fra Mariinsky, Bolshoi-teatrene samt Novosibirsk og Jekaterinburg opera- og balletteatre. De fleste af dem deltager allerede i repetitioner, der varer indtil starten på De Olympiske Lege.

Derudover deltager 12 opera-solister og mange skuespillere fra førende teatre i Moskva i åbningsceremonien i OL. Det er allerede kendt, at blandt kunstnerne vil være Kuban Cossack Choir, Kantele-dansensemble fra Karelia og mange unge grupper fra hele Rusland. Til den spektakulære ceremoni i Sochi er det planlagt også at involvere lokale kunstnere. Repertoiret for alle kunstnerne holdes i den strengeste tillid.

Sotsji Vinter-OL Åbningsceremoni: Scenario

Selvom manuskriptet til åbningsceremonien til Sochi-OL ikke blev officielt frigivet, har mange kendte publikationer allerede offentliggjort nogle detaljer om denne begivenhed. Ifølge dem finder showet sted på tre scener, og selve åbningsceremonien vil bestå af 9 scener, som hver især vil være dedikeret til en bestemt periode i russisk historie. Tilskuere vil se luksuriøse besætninger på scenen, symboler fra forskellige regioner i vores land, helte fra russiske folkeeventyr og endda en flåde på fem skibe ledet af kejser Peter I. Denne storslåede ceremoni finder sted den 7. februar 2014 på Fisht stadion.

Populær af emne.