Hvad Vil Der Ske Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I

Indholdsfortegnelse:

Hvad Vil Der Ske Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I
Hvad Vil Der Ske Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I

Video: Hvad Vil Der Ske Ved åbningsceremonien For De Olympiske Lege I

Video: De virtuelle Skole Olympiske Lege - Finaleshow 2021 2022, December
Anonim

Det detaljerede manuskript til det fortryllende show, der åbner XXII Olympiske vinterlege, forbliver selvfølgelig en hemmelighed for publikum indtil selve ceremonien. Men noget er allerede blevet kendt af journalister. I foråret offentliggjorde centrale publikationer en generel plan for åbningsceremonien for spillene i Sochi.

Hvad vil der ske ved åbningsceremonien for de olympiske lege i 2014
Hvad vil der ske ved åbningsceremonien for de olympiske lege i 2014

Hvor finder åbningsceremonien i vinter-OL 2014 sted?

Åbningsceremonien for XXII Olympiske vinterlege i Sochi finder sted på Fisht Olympic Stadium. Kun han er i stand til at rumme alle. Når stadionet afholdes, vil det være helt færdigt, det vil være udstyret med moderne påklædningsrum, hyggelige caféer og mange andre praktiske komplekser.

Hvordan vil åbningsceremonien være?

Showet formodes at finde sted på tre scener, og selve ceremonien vil blive opdelt i ni etaper. Hver af dem karakteriserer visse milepæle, der er vigtige for russisk historie.

Ceremonien begynder med fremkomsten af ​​en luksuriøs "fugl-tre". Tre hestevogne kommer ind på arenaen. Ifølge arrangørerne skal de fremkalde tilknytning til Rusland - "trojkaen" beskrevet af Nikolai Vasilyevich Gogol i romanen "Døde sjæle". Det var han, der skrev: “… Er det ikke dig, Rusland, som en rask, uopnåelig trojka skynder sig? Vejen ryger under dig, broer tordner, alt hænger bagved og forbliver bagved. Betragteren, der blev ramt af Guds mirakel, stoppede: er det ikke et lyn, der kastes fra himlen?.. "Samtidig med hestene er symbolet for OL vist på en af ​​scenerne - fem flerfarvede ringe.

Når besætningerne har passeret hele arenaen, vises det russiske flag. Det flyder i luften. Derefter finder forestillingen "Mange mennesker - en nation" sted på et af isstadierne. Under forestillingen vises symbolerne på de vigtigste naturlige attraktioner i Rusland - Chukotka, Baikal-søen, Ural-bjergene, Det Hvide Hav osv. På arenaen.

Forestillingerne og forestillingerne i den indledende del vil forberede publikum til det vigtigste - olympiernes udgang. Grupper af atleter, trænere, der kom fra forskellige lande, passerer gennem hele arenaen.

Efter paraden af ​​olympierne kommer tiden til hovedshowet. Ni kirker vises på arenaen, mod hvilke forestillinger vil finde sted. Først et eventyr - om heltene fra russiske eventyr. Derefter den historiske, der fortæller om den russiske flådes historie, hvis konstruktion blev ledet af kejser Peter I.

Derefter tager begivenhederne på scenen publikum ind i det tyvende århundrede. Der vil være lokomotiver, geometriske bygninger, broer, skulpturer. Ceremonien slutter med udseendet af den olympiske flamme.

Populær af emne.