Hvilke Byer Er Vært For UEFA EURO

Hvilke Byer Er Vært For UEFA EURO
Hvilke Byer Er Vært For UEFA EURO

Video: Hvilke Byer Er Vært For UEFA EURO

Video: Hvilke Byer Er Vært For UEFA EURO
Video: Последние приготовления перед играми Чемпионата Европы по футболу UEFA EURO 2020. 2024, April
Anonim

I 2016 afholdes det europæiske fodboldmesterskab i det førende land med hensyn til turistbesøg - Frankrig. UEFA EURO 2016-kampe finder sted på ti fodboldstadioner, hvoraf nogle er specielt forberedt til den kommende turnering.

Hvilke byer er vært for UEFA EURO 2016
Hvilke byer er vært for UEFA EURO 2016

Den vigtigste værtsby for UEFA EURO 2016 er naturligvis Paris. I Paris, på Parc des Princes stadion (hjemmebane for det lokale PSG), vil tilskuere være i stand til at se flere kampe fra den gamle fodboldturnering i den gamle verden for de nationale hold.

image
image

Et andet stadion, klar til fodboldkampe, ligger i forstaden til den franske hovedstad - ni kilometer væk. fra den berømte by. Det kaldes Stade de France stadion, der ligger i Saint-Denis. Det er UEFA EURO 2016's hovedarena og det største stadion i det land, hvor landsholdet spiller.

image
image

En anden berømt by, der er vært for UEFA EURO 2016-kampene, er Marseille. For nylig blev Olympic-Marseille Velodrome arena specielt genopbygget til den kommende turnering. Nu er stadionens kapacitet 67 tusind tilskuere.

image
image

En ny arena blev bygget i byen Lyon specielt til turneringen. I fremtiden vil Lyon-klubben, kendt af fodboldfans, være baseret på Lumiere-stadionet. Kapaciteten på denne arena oversteg 61 tusind tilskuere.

image
image

UEFA EURO 2016-kampene finder også sted i forstæderne til Lille (ellers i satellitbyen Villeneuve-d'Ask). I 2013 blev fodboldarenaen af klubben med samme navn rekonstrueret betydeligt. Nu kan stadionet Pierre Maurois rumme mere end et halvt tusind tilskuere.

стадион=
стадион=

Hvis Marseille er den sydligste franske by, der er vært for EURO, er det nordligste fokus for europæiske fodboldkampe Lens. Denne by er hjemsted for stadionet med en rig fodboldhistorie, Felix Bollar.

стадион=
стадион=

Den verdensberømte by Bordeaux blev også beæret over at være vært for kampene i det europæiske fodboldmesterskab i 2016. I denne herlige landsby blev den moderne Malmouth Atlantic arena rejst.

новый=
новый=

Byen, hvor Michel Platini selv tilbragte mere end en fodboldsæson, kunne ikke forblive uden kampe til EURO 2016. Beboerne i Saint-Etienne såvel som mange turister vil være vidne til adskillige interessante kampe i turneringen på Geoffroy Guichard-stadionet, der har plads til 42 tusind tilskuere.

стадион=
стадион=

Den mindste arena i EURO 2016 med en kapacitet på ca. 35 tusind tilskuere ligger i en by, der er berømt for sin veludviklede turisme - Nice. Måske for mange fans og turister er dette det mest bemærkelsesværdige sted at besøge under EURO.

стадион=
стадион=

Den tiende by, der er vært for europamesterskabet i fodbold, er Toulouse. Flere møder finder sted på stadionet med samme navn, som er hjemmet for den lokale byklub.

Anbefalede: