Sådan Et Forfærdeligt Ord "krepatura"

Sådan Et Forfærdeligt Ord "krepatura"
Sådan Et Forfærdeligt Ord "krepatura"

Video: Sådan Et Forfærdeligt Ord "krepatura"

Video: Sådan Et Forfærdeligt Ord
Video: Du vil ikke være i problemer, hvis du har den i dit hus. Folkevarsel om salt, hvordan man tiltrækker 2024, April
Anonim

Kommer til gymnastiksalen for første gang, prøver begynderen sit bedste og giver alt det bedste. Ved afslutningen af træningen begynder han at føle behagelig træthed, smerter spredt gennem musklerne og selvfølgelig stolthed over sig selv, siden starten blev lagt og vågner om morgenen, finder han sig næsten ikke ud af sengen, fordi "alt gør ham ondt." … En forfærdelig svimmelhed kom til nykomlingen.

Sådan et skræmmende ord
Sådan et skræmmende ord

DOMS er betegnelsen for muskelsmerter efter træning, der opstår den næste dag eller den næste dag. Dens andet navn er muskelsmertsyndrom. Syndrom, fordi det ikke aftager med det samme, men i løbet af de næste par dage eller endnu bedre - efter et par gode træningsprogrammer. Men først ting først.

Hvad forårsager ømhed? Blandt undervisere og regelmæssige besøgende på fitnesscentre er der en opfattelse af, at det er en konsekvens af det faktum, at mælkesyre akkumuleres i musklerne under træning og derefter begynder at irritere muskelreceptorer. Men mere pålidelig vil stadig være det faktum, at der under de første træningsprogrammer på musklerne forekommer mikroskopiske brud i muskelfibrene. Det er ikke skræmmende eller fatalt, men det gør meget ondt.

Vær ikke overrasket eller bange for ømhed. Dette er en almindelig reaktion af menneskekroppen på nye stimuli, der optræder i meget store mængder i sådanne situationer. Så hvis musklerne gør ondt om morgenen, betyder det en ting - den sidste træning var en succes. Men du skal ikke konstant arbejde i gymnastiksalen for slid. Dette er fyldt med visse konsekvenser, såsom for eksempel muskeltårer. Programmet skal også ændres hver anden måned for at give en ryste på musklerne, der er vant til en bestemt belastning.

For at fornemmelserne fra dyspnøen skal være mindre smertefulde og gå hurtigere, er det værd at tage nogle få fakta til efterretning. For det første er opvarmning obligatorisk inden træning, da muskler fungerer bedst, når de opvarmes. For det andet skal alle anvendte belastninger øges gradvist. Du kan ikke straks udføre øvelser med meget vægt, dette kan medføre visse vanskeligheder i fremtiden. Nå og for det tredje er det altid, uanset hvor stor træthed det er nødvendigt at strække alle muskelgrupper. Dette gælder både mænd og kvinder.

image
image

Nå, hvis det så skete, at ubehagelige smerter ikke forsvinder, kan du prøve at lindre muskelspændinger med et kontrastbruser, oftere for at udføre små træningsprogrammer med moderat belastning, da dette vil øge blodcirkulationen. Du kan forkæle dig selv med et bad med æteriske olier, hvilket naturligvis er mere egnet til den kvindelige halvdel af befolkningen. Kolde komprimeringer kan anvendes på de steder, hvor smerten mærkes mest af alt, men hvis smerten slet ikke kan tolereres, skal du tage ibuprofen eller en anden smertestillende.

Anbefalede: