Sådan Fjernes "ører" Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes "ører" Hurtigt
Sådan Fjernes "ører" Hurtigt

Video: Sådan Fjernes "ører" Hurtigt

Video: Tholo grooming guide “sådan plukker du ører” 2022, December
Anonim

Hatefulde ører på lårene er fede, og det er derfor umuligt kun at fjerne det ved at træne på en speciel simulator eller udføre en magisk øvelse. For at slippe af med kropsfedt i problemområder er du nødt til at tabe dig generelt. Og alle former for hoftabduktionsøvelser hjælper kun med at stramme musklerne. Derfor bør dit slankende lårprogram omfatte aerob træning, diæt og hoftebortførelse.

Sådan fjernes
Sådan fjernes

Er det nødvendigt

  • - trapper;
  • - barbell bar
  • - gummi ekspanderledning.

Instruktioner

Trin 1

Du kan slippe af med fedt gennem diæt eller langvarig træning med lav intensitet. Dette inkluderer skiløb, midtløb og svømning. Men den bedste måde at slippe af med overskydende fedt på lårene er at gå op ad trappen. Gå op og ned hver dag. Hvis du ikke kan klatre mere end to etager, skal du gå mindst så meget og tage elevatoren resten af ​​vejen. Det vigtigste er, at du den næste dag klatrer endnu en flyvning. Forøg dit tempo gradvist. Jo mere intensivt du træner, desto hurtigere slipper du for meget volumen i lårområdet.

Trin 2

Træn med en ekspander for at stramme dine hofte bortførere. Sæt gummiekspanderledningen rundt om dine ankler. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Hænderne på bæltet, lige tilbage. Gå til siden med din højre fod for at strække ekspanderen. Tæerne skal pege fremad. Sæt dig ned og overfør din vægt til dine hæle. Mærk spændingen i ekspanderen. Ret dig op og placer dit venstre ben, så du vender tilbage til startpositionen igen. Tag 12-15 trin til højre. Tag derefter det samme antal trin til den anden side.

Trin 3

Stå lige op. Placer bjælken på dine skuldre. Det kan udskiftes med håndvægte, der vejer 2, 5-4 kg, afhængigt af din træning. Sæt dine fødder bredere end dine skuldre, vend dine tæer til siderne. Squat langsomt som om du sad i en stol. Sørg for, at dine knæ ikke går langt ud over den imaginære linje, der går gennem tæernes spidser. Sænk, indtil dine lår er parallelle med gulvet. Hold dette punkt i to sekunder, og vend langsomt tilbage til startpositionen. Lav tre sæt med 10-15 squats.

Populær af emne.