Ishockey Verdensmesterskabsplan

Indholdsfortegnelse:

Ishockey Verdensmesterskabsplan
Ishockey Verdensmesterskabsplan

Video: Ishockey Verdensmesterskabsplan

Video: Ishockey Verdensmesterskabsplan
Video: Finland-Sweden | Quarterfinals | Full Game | 2019 IIHF Ice Hockey World Championship 2024, April
Anonim

Anden halvdel af september venter alle hockeyelskere, for på dette tidspunkt begynder spillet i måske den mest prestigefyldte turnering i en sådan spændende sport. 2016-ishockey-verdensmesterskabet, efter en tolv-årig pause, starter i Toronto den 17. september.

2016 Ishockey verdensmesterskabsplan
2016 Ishockey verdensmesterskabsplan

Hvornår starter VM i ishockey 2016

2016-ishockey-verdensmesterskabet er planlagt til 17. september. Kl. 22.30 Moskva-tid kører hold fra gruppe A. på isen i Toronto. NHL-stjernernes hold i Europa konkurrerer med det amerikanske landshold.

VM 2016 kalender

For at gøre det nemmere for tidsplanen for kampernes start, er tiden angivet i Moskva.

To møder er planlagt til verdensmesterskabet den 18. september. I kvartet A spiller canadierne mod tjekkerne kl. 3:00. Det russiske ishockeylandslag starter turneringen med en konfrontation med det svenske hold kl. 22:00 (Gruppe B).

Den 19. september vil seerne kunne se de næste hockeykampe. Russernes rivaler i gruppe B, holdene i Finland og de unge stjerner i Nordamerika spiller mod hinanden kl. 3:00, og Tjekkiet møder det europæiske hold kl. 22:00.

Den 20. september er der planlagt Gruppe B-kampe på isen i Toronto. Holdet med unge stjerner i Nordamerika spiller med Rusland (3:00), og kl. 22:00 ser seerne det skandinaviske derby: Sverige - Finland.

En interessant konfrontation mellem landsholdene i Canada og USA forventes den 21. september kl. 3:00. Samme dag om aftenen kl. 22:00 spiller holdene i Nordamerika og Sverige.

Den 22. september vil hockeyfans kunne se konfrontationen mellem Canada og det europæiske hold (3:00). Russiske hockeyfans forventer det sidste møde om Oleg Znarks anklager i gruppespillet kl. 22:00. Russernes rivaler vil være hockeyspillere fra Finland.

Den sidste kamp i gruppespillet finder sted den 23. september kl. 3:00. Det tjekkiske landshold spiller med USA-holdet.

I henhold til turneringsbestemmelserne går de hold, der tog de første to placeringer i gruppen, videre til semifinalen i turneringen. Møder til denne runde af slutspillet er planlagt til 24. og 25. september.

Den sidste kamp består af en serie på op til to sejre. Den første kamp i finalen bestemmes af turneringskalenderen for den 28. september (begynder kl. 3:00). Det andet spil finder sted den 30. september på samme tid. Hvis finalisterne ikke bestemmer vinderen på to møder, finder finalens tredje kamp sted, hvis start planlægges af arrangørerne den 2. oktober kl.

Anbefalede: