Hvordan Man Lærer At Ishockey

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Ishockey
Hvordan Man Lærer At Ishockey

Video: Hvordan Man Lærer At Ishockey

Video: Hvordan Man Lærer At Ishockey
Video: Anders Olsson - For første gang i norsk ishockey? 2023, Oktober
Anonim

At lære at skate er ikke nær så svært, som det kan synes ved første øjekast. Her, som i enhver anden virksomhed, er det vigtigt at følge nogle regler og teknikker.

Hvordan man lærer at ishockey
Hvordan man lærer at ishockey

Instruktioner

Trin 1

Vær først opmærksom på størrelsen af skøjterne. Hvis de er lidt for store, skal du bære tykke sokker. Sørg for, at skøjterne sidder tæt på dine fødder, og snør skøjterne så højt som muligt ved hjælp af alle snørehuller. Dette vil ikke kun reducere sandsynligheden for skade betydeligt, men også gøre din skøjteløbstræning lettere.

Trin 2

Hæng først overbord eller spørg en ven eller kæreste, der ved, hvordan man kører for at støtte dig.

Trin 3

Nu hvordan man bevæger sig. Stå på isen, drej det ene ben udad (det vil være et ryk for dig) og skubbe af med det, skubbe din vægt på det andet ben, som du ruller på. Rid ikke med dine ben lige - bøj dine knæ. Dette hjælper dig med bedre balance på isen.

Trin 4

Start bevægelsen ved at skubbe af med et skubbe og rul på det andet, og så snart bevægelsen er slut, skal du skubbe af på samme måde med det ben, du lige rullede på, og rulle på det samme ben, som du var skubber ud med sidste gang.

Trin 5

Under bevægelsen skal du hver gang du skifter joggingbenet med det bageste, overføre din vægt til det sidste, dvs. dirigere din vægt til det ben, du ruller på. Hold ryggen let vippet fremad, og hold dine ben bøjet.

Trin 6

For at skøjte baglæns skal du følge de samme bevægelser som for traditionel skøjteløb. Et særpræg ved dette træk er, at pushbacks udføres let i en bue. På samme tid skal du lade din kropsvægt et eller andet sted i midten mellem venstre og højre ben. Når du har mestret alt det grundlæggende om skøjter baglæns, skal du lære at bevæge dig med venstre og højre ryg.

Trin 7

Øv mere, se på dem, der allerede ved, hvordan man skøjter godt, vedtage noget for dig selv, bede dem om at forklare og vise nogle elementer, som du endnu ikke helt forstår.

Anbefalede: