Resultater Af Gruppespillet I Verdensmesterskabet I Ishockey I

Indholdsfortegnelse:

Resultater Af Gruppespillet I Verdensmesterskabet I Ishockey I
Resultater Af Gruppespillet I Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Resultater Af Gruppespillet I Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Ishockey VM i MInsk 2014 SVT Morgon Sport Sveriges seger mot Vitrysland i Kvarstfinal 2022, December
Anonim

Den 21. maj 2019 sluttede gruppespillet til ishockey-verdensmesterskabet i Slovakiet. Efter resultaterne af syv spillede kampe indtog hvert hold deres pladser. Nogle vil fortsætte med at kæmpe i slutspillet, andre forlader turneringen, men forbliver i eliten, og andre bliver smidt ud af den øverste division næste år.

Resultater af gruppespillet i verdensmesterskabet i ishockey i 2019
Resultater af gruppespillet i verdensmesterskabet i ishockey i 2019

I henhold til verdensmesterskabet i 2019 deltager seksten landshold i turneringen. Holdene blev opdelt i to grupper, otte hold hver. Gruppekampkampene i gruppe A blev afholdt i Kosice. Gruppe B-medlemmer spillede i Bratislava.

Placering i verdensmesterskabet i gruppe A 2019

I gruppe A i verdensmesterskabet i hockey i 2019 skiller sig følgende favoritter ud: landsholdene i Canada, USA og Finland. Turneringsværterne, slovakkerne og Tysklands landshold (vicemestere ved OL 2018) kunne have ledsaget disse tophold i kampen om en billet til slutspillet.

Billede
Billede

Efter resultaterne af syv runder hører lederskabet i gruppe A til landsholdet i Canada. Hockeys pionerer tabte kun en kamp til det finske hold. I resten af ​​møderne vandt guldkonkurrenterne. Med 18 point er canadierne de første i gruppe A.

Det finske hold ligger på andenpladsen med 16 point. Dette hold har fem sejre og to nederlag (kampen mod det amerikanske landshold blev kun tabt i overarbejde).

Det tyske landshold kom som en overraskelse ved at slå de amerikanske stjerner i en af ​​de vigtigste gruppespillekampe. Takket være denne sejr steg tyskerne til den sidste tredjeplads i gruppen. De har 15 point til deres kredit.

Afrunding af top fire er de amerikanske hockeyspillere. Med hensyn til spillervalg kan dette hold kvalificere sig til de højeste priser, men hockey er et uforudsigeligt spil. At tabe over for canadiere, slovakker og tyskere fik kun adgang til 14 point.

Det slovakiske landshold blev efterladt uden en playoff-zone. Værterne til verdensmesterskabet i 2019 har kun scoret 11 point. Måske tabte slovakkerne den afgørende kamp for slutspillet til det tyske landshold. Derefter blev det klart, at værterne for verdensmesterskabet ikke ville blive inkluderet i de eftertragtede fire.

På den sjette linje på tabellen i gruppe A afregnede danskerne med 6 point. Kampen for "overlevelse" i verdenshockeyeliten udfoldede sig mellem Storbritannien og Frankrig. I den syvende runde spillede disse hold mod hinanden. Franskmændene, der blev betragtet som favoritter, førte med en score på 3: 0, men tabte sensationelt for briterne i overtid 3: 4. Resultatet tillod de britiske hockeyspillere at tage 7. pladsen i tabellen, og franskmændene fra sidste plads rykker ned fra den øverste division næste år.

Stilling i verdensmesterskabet i gruppe B 2019

Billede
Billede

I gruppe B vandt det russiske landshold med en klar fordel og viste et hundrede procent resultat. Russerne har vundet alle syv kampe i gruppespillet med en samlet målforskel på 36-7.

Andenpladsen i tabellen blev taget af det tjekkiske landshold og tabte kun i spillet i tredje runde til det russiske hold. Med 18 point overhalede tjekkerne det svenske hold på det regerende verdensmestertabel.

Det svenske hold, næsten udelukkende sammensat af NHL-spillere, tabte i to gruppespilkampe til tjekkerne og russerne. Som et resultat tog landsholdet tredjepladsen i gruppen og modtog en ubelejlig såning i elimineringskampene. Skandinaverne har 15 point.

Den fjerde plads, der tillod at spille i slutspillet, blev taget af det schweiziske landshold i gruppe B. Dette hold tabte som forventet mod giganterne, men overspilte alle de andre medlemmer af gruppen. Schweizerne har 12 point.

Det lettiske landshold kæmpede om slutspillet. Imidlertid havde de baltiske hockeyspillere ikke nok sejr over schweizerne. I den afgørende konfrontation ansigt til ansigt tabte lettierne. Som et resultat scorede holdet kun 9 point og tog 5. pladsen i gruppen.

Nordmændene sikrede sig fra nedrykning til den nedre division. Dette hold ligger på sjettepladsen og slår Italien og Østrig.

Kampen for at opretholde en opholdstilladelse i den øverste division for det næste år udfoldede sig i en personlig konfrontation mellem Østrig og Italien.Italienerne vandt en heroisk shootout-sejr med en score på 4: 3, hvilket gjorde det muligt for holdet fra halvøen at tage syvende og forblive i topflyvning. Østrigske hockeyspillere med kun ét point forlader eliten.

Populær af emne.