Hvordan Man Laver Hjuløvelser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Hjuløvelser
Hvordan Man Laver Hjuløvelser

Video: Hvordan Man Laver Hjuløvelser

Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2022, December
Anonim

Hjulet er et meget effektivt værktøj, der kan praktiseres både i gymnastiksalen og derhjemme. Det kaldes også et gymnastikhjul, gymnastikrulle eller abdominalhjul. Faktisk er dette ikke vigtigt, da det kan bruges til at udvikle de fleste af musklerne i kroppen. Så hvordan laver du hjuløvelserne?

Hvordan man laver hjuløvelser
Hvordan man laver hjuløvelser

Er det nødvendigt

  • - Gymnastikhjul
  • - køn.

Instruktioner

Trin 1

Gå på knæ, løft gymnastikhjulet, læg det foran dig. Begynd at føre det meget jævnt fremad og lænet dig mod projektilet med dine lige arme. På samme tid skal du vippe kroppen, indtil dit bryst rører gulvet. Bliv i denne position i tre til fire sekunder, og vend tilbage til startpositionen i omvendt bevægelse. Denne øvelse kan virke vanskelig i starten, så placer bare dine fødder under enhver støtte eller reducer bevægelsesområdet. Udfør denne øvelse i 10 gentagelser i 3-4 sæt. Og selvfølgelig øg antallet af gange pr. Sæt, mens du træner.

Trin 2

Læg på din mave, tag gymnastikrullen i dine hænder og træk dem fremad. Tryk ned på skallen og start med at trække den mod dig med lige arme. Bøj dig og prøv ikke at løfte dine hofter fra gulvet. Stop også i tre sekunder, og vend tilbage til startpositionen. Udfør denne øvelse, ligesom den foregående, 3-4 sæt hver 10 gange. Forøg naturligvis antallet af gange i sættet, mens du går.

Trin 3

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden. Placer gymnastikudstyret foran dig, læn dig fremad. Hvil dine lige hænder på rattet, og begynd at bevæge det langsomt fremad. Prøv at røre gulvet med brystet. Pause i et par sekunder, og vend tilbage til startpositionen med en omvendt bevægelse. Forsøg ikke at udføre denne øvelse i starten af ​​din træning, da det er ret svært. De foregående to øvelser hjælper dig med at bygge grundlaget for den succesrige tredje.

Trin 4

Overvåg din vejrtrækning konstant, mens du udfører ovenstående øvelser. Når du vipper din torso, skal du inhalere, mens du retter din torso ud - udånder.

Trin 5

Husk, at dette er en meget energiforbrugende og vanskelig øvelse. Men på samme tid vil du føle en enorm effekt af det. Hvis du træner i et par måneder, vil du se bare store ændringer i dit velbefindende!

Populær af emne.