Lionel Messi: En Kort Biografi

Indholdsfortegnelse:

Lionel Messi: En Kort Biografi
Lionel Messi: En Kort Biografi

Video: Lionel Messi: En Kort Biografi

Video: Lionel Messi: En Kort Biografi
Video: Lionel Messi - Soccer Player | Mini Bio | BIO 2023, Marts
Anonim

Det har længe været kendt, at drenge i Argentina begynder at spille fodbold, før de kan gå. Selvfølgelig er dette en vittighed, men der er en vis sandhed i den. Lionel Messi gennemgik alvorlige forsøg, før hans navn blev placeret i FIFA Hall of Fame.

Lionel Messi
Lionel Messi

Vedvarende barn

Den flere Ballon d'Or-vinder blev født den 24. juni 1987 i en almindelig argentinsk familie. Forældre boede i den lille by Rosario. Min far arbejdede på et lokalt stålværk. Moderen arbejdede i servicesektoren. To ældre brødre og en søster voksede allerede op i huset. Som de fleste drenge fra hans indre cirkel blev Leo interesseret i fodbold fra en tidlig alder. Det skal tilføjes, at dette spil betragtes som det mest populære i Argentina. Da drengen var fem år gammel, bragte hans bedstemor Celia ham til børnenes fodboldklub.

Det er interessant at bemærke, at forældrene ikke rigtig troede på deres søns talent. Og kun bedstemor tvivlede ikke et sekund på, at Lionel ville nå fantastiske højder. Allerede i begyndelsen stod Messi ud blandt sine jævnaldrende. Naturen har virkelig udstyret ham med evnen til at spille fodbold. Han kunne let slå to, tre og undertiden fire modstandere på vej til rivalernes mål. Samtidig var han kendt for sin korte statur. De kaldte ham det - Kid. Først i en alder af ti var voksne opmærksomme på denne kendsgerning. De vendte sig om og bragte den unge fodboldspiller til klinikken til undersøgelse.

Billede
Billede

Sportspræstationer

Undersøgelsen afslørede, at drengen havde en væksthormonmangel. Med en sådan sygdom kunne der ikke kun være tale om en sportskarriere, men også om en normal fortsættelse af livet. Behandlingen af sygdommen krævede $ 900 pr. Måned. Efter en lang eftersøgning og forhandlinger indvilligede den spanske fodboldklub Barcelona i at betale for behandlingen af teenageren. Faderen underskrev den tilsvarende kontrakt som værge og klubbens direktør. Messi flyttede til Catalonien med sin far og begyndte at studere i en specialskole i FC Barcelona for begyndere.

Lionel gennemgik alle faser i sin karriere startende med ungdomsteamet. Og han spiller stadig i Barcelonas hovedhold. Som en del af dette hold blev Messi spansk mester ti gange. Denne indikator taler meget. Han blev anerkendt som årets bedste spiller i sit hjemland Argentina tolv gange. Mesia besidder den olympiske titel i 2008, som han tjente, mens han spillede for det argentinske landshold. Jeg må sige, at Barcelona ikke har spillet konsekvent i de senere år. Fodboldspilleren blev gentagne gange tilbudt at flytte til en anden klub, men Lionel nægtede med værdighed.

Det personlige liv for en fodboldspiller

Af natur er Lionel Messi rolig og tilbageholden. Kun på banen demonstrerer han sin mobilitet og følelsesmæssighed. Ikke overraskende i sin ungdom vækkede han mange pigers interesse. Men han besluttede at gifte sig med sin klassekammerat Antonella Rokuzzo. I mange år boede de under samme tag uden at formalisere forholdet.

I 2017 registrerede Antonella og Lionel deres ægteskab. På dette tidspunkt voksede allerede tre sønner op i huset. I øjeblikket fortsætter Messi sin fodboldkarriere, men er allerede på udkig efter et sted som træner, hvis han skal deltage i sport.

Populær af emne.