Michael Jordan: Kort Biografi

Indholdsfortegnelse:

Michael Jordan: Kort Biografi
Michael Jordan: Kort Biografi

Video: Michael Jordan: Kort Biografi

Video: Michael Jordan: Kort Biografi
Video: Майкл Джордан биография 2023, Marts
Anonim

Naturlig evne og udholdenhed hjælper ofte en person med at opnå fremragende resultater. Det vigtigste er at vælge den rigtige retning. Dette er netop, hvad biografien om den berømte basketballspiller Michael Jordan vidner om.

Michael Jordan
Michael Jordan

Barndom

Michael Jordans far var en aktiv og omgængelig person. Han kunne virkelig godt lide baseballspillet, og han gjorde sit bedste for at introducere sine sønner til denne sport. Så snart børnene voksede op og blev stærkere, begyndte familiens leder at tage dem med til stedet og lære dem, hvordan man håndterer et baseball og en flagermus. Allerede i en alder af fem eller seks år spillede drengene fra Jordan-familien i et af holdene i børnenes baseballliga. Trænerne profeterede uden overdrivelse til Michael, der klarede sig godt i alt, en professionel karriere på en baseballbane.

Den fremtidige fremragende basketballspiller blev født den 17. februar 1963 i en almindelig amerikansk familie. Forældre på det tidspunkt boede i New York City. Hans far arbejdede i et elfirma, hans mor fungerede som bankopkræver. Det er interessant at bemærke, at både mor og far ikke var særlig høje. Michael var det fjerde barn af tre brødre og to søstre. Da han var 12 år, begyndte han og hans ældre bror at blive involveret i basketball. Han klarede sig godt, han blev ikke ført til skoleteamet på grund af utilstrækkelig vækst - kun 175 cm.

Billede
Billede

Sportskarriere

Et lidenskabeligt ønske om at spille basketball professionelt greb den unge mand. Jordan trænede ikke kun systematisk, men udførte også et sæt øvelser, der bidrog til en stigning i højden. Resultatet overgik alle forventninger - på en sommer voksede han med 11 cm. Derefter blev Michael accepteret i skolens basketballhold. Han forlod ikke sine studier og som et resultat "holdt ud" sig op til 198 cm. Med denne vækst blev han inviteret til teamet fra University of North Carolina. I 1983 blev Jordan inviteret til det amerikanske landshold for at konkurrere i de panamerikanske OL. Holdet vandt alle kampe, og Michael blev den mest produktive spiller.

Et år senere blev han inviteret til det professionelle team af Chicago Bulls. Michael blev den førende angriber blandt tyre på bare en måned. Af alle spillerne stod han ud for meget høje spring. På grund af denne funktion blev den snart kendt som "Air Jordan". Med ham underskrev straks en kontrakt med virksomheden om produktion af sportsbeklædning "Nike". Michael gik ud på banen i røde og sorte sneakers designet specielt til ham.

Anerkendelse og privatliv

Michael Jordan er ved flere lejligheder blevet udnævnt til den mest værdifulde spiller i US National Basketball League. En komplet liste over fortjeneste, priser og ærestitler tager flere sider med lille tekst.

Den legendariske basketballspiller er blevet gift to gange. Han har fem børn - to sønner og en datter fra sit første ægteskab og tvillingedøtre fra hans andet. I øjeblikket betragtes Jordan som den rigeste basketballspiller i verden. Atletens formue udgør mere end en og en halv milliard dollars.

Populær af emne.