Hvordan Man Bøjer Fjeren I Klubben

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bøjer Fjeren I Klubben
Hvordan Man Bøjer Fjeren I Klubben

Video: Hvordan Man Bøjer Fjeren I Klubben

Video: Hvordan Man Bøjer Fjeren I Klubben
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, April
Anonim

Hockeysticks går ofte i hænderne på unge atleter, og nye er ret dyre. Det er meget muligt at lave en klub alene, men den største vanskelighed ved dette er bøjningen af fjer. Når du har lavet en speciel form, kan du lave en pind, der på ingen måde er ringere end fabriksstøtten.

Hvordan man bøjer fjeren i klubben
Hvordan man bøjer fjeren i klubben

Er det nødvendigt

  • - bord 50 mm tykt
  • - dør med en tykkelse på 30-40 mm;
  • - kaseinlim
  • - aspplade;
  • - en cirkelsav
  • - fly;
  • - olielak
  • - bolte;
  • - bore
  • - sandpapir
  • - en beholder med vand.

Instruktioner

Trin 1

Lav først en form for at sikre den korrekte foldning. For at gøre dette skal du tage et bredt, jævnt bord uden revner, 50 mm tykke. Klip den af, og læg den fabriksfremstillede hockeystick på toppen - en prøve.

Trin 2

Forbered flere korte matricer fra en birkeblok, der er 35-40 mm tyk, barber den ene side (som vil være indeni). Lim matricerne tæt langs pindens indvendige kontur og på ydersiden - træk 4-5 cm tilbage fra kanten.

Trin 3

Når limen er tør, skal du bore gennem matricerne med pladen med en tynd boremaskine og skrue dem yderligere, hvilket sikrer en jævn, meget stærk fastgørelse af matricerne til pladen. Som et resultat skal du få en ret bred klubform.

Trin 4

Forbered stavlister. Tag aspplader, der ikke er rådne og uden knuder. Aspen fungerer bedst, fordi den er stærk og let og bøjer også godt. Brug en cirkelsav til at skære et par strimler 7-8 mm tykke. Lamellerne skal have en meget flad overflade, der ikke har brug for yderligere høvling.

Trin 5

Bind lamellerne i et bundt, binde en vægt til dem og læg dem i vand i en uge. I løbet af denne tid svulmer de op og bøjes let.

Trin 6

Når lamellerne er tilstrækkeligt våde, skal du fjerne dem og placere dem i formen og presse godt mod indersiden. Der vil være plads udvendigt - kør kiler ind mellem lamellerne og matricerne, så arbejdsemnet passer meget tæt.

Trin 7

Hold strukturen varm i 10-14 dage. Husk at slå kiler hver anden dag, da tørrelisterne giver dem slap. De endelig tørrede lameller vil tage den ønskede form.

Trin 8

Anbring filmen på formen for ikke at plette den med lim. Smør lamellerne med kaseinlim og læg dem tilbage i formen, læg dem på et varmt sted i to dage.

Trin 9

Forarbejd det tørrede emne med et plan, afskær alt overskydende med et stiksav. Sand og lak din hjemmelavede pind. Håndtaget og bunden kan desuden pakkes med tekstilbundet kanaltape for forbedret ydelse.

Anbefalede: