Sådan Laver Du Finger Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Finger Push-ups
Sådan Laver Du Finger Push-ups

Video: Sådan Laver Du Finger Push-ups

Video: Sådan Laver Du Finger Push-ups
Video: Index Finger Shaolin Strength Training Methods (0 to 1 finger handstand) 2024, April
Anonim

En god øvelse til at styrke dine fingre er finger push-ups. Denne type push-up praktiseres oftest i kampsport for at styrke leddene og udvikle grebfasthed i brydning. Stærke fingre er de mest modstandsdygtige over for skader.

Sådan gør du finger push-ups
Sådan gør du finger push-ups

Instruktioner

Trin 1

Finger pushups er virkelig det sværeste træningsniveau. Brug alle fem fingre til at starte, og fjern gradvist en ad gangen. Din vægt vil virke på din tommelfinger, og resten vil bøje sig nedad. Prøv at holde fingrene lige og lige stikke opad.

Trin 2

Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at foretage push-ups på dine fingre første gang, så lær at stå på dem først. Først tyve sekunder, derefter fyrre og gradvist øge tiden. Lav push-ups fra dine knæ først, men når du føler dig selvsikker, skal du starte push-ups fra dine tæer.

Trin 3

Spred fingrene fra hinanden i form af en edderkop og læg vægt på gulvet på lige arme. Sænk dig langsomt ned, mens du bøjer albuerne og spreder dem til siderne. Vend derefter tilbage til startpositionen. Hvis du føler alvorligt ubehag under træningen, skal du stoppe push-ups for at undgå personskade.

Trin 4

Foretag push-ups i flere tilgange med en kort pause. Husk: det er bedre at lave ti push-ups i fire sæt end femogtyve gange i to sæt. Træn, indtil du føler moderat træthed i dine fingre og muskler. Indstil din daglige værdi i seksten timer, og gør push-ups i henhold til din arbejdsplan eller humør.

Trin 5

Gør øvelsen korrekt, det vigtigste er, at kroppen er lige under hele øvelsen. Forsøg at holde din bagdel fast, din ryg skal ikke bøjes, dit hoved skal se på gulvet. Jo dybere pasform, jo bedre er det ideelt at røre ved støtten med brystet eller spidsen af næsen. Åndedræt er systematisk: når du sænker kroppen, indånder, når du løfter, udånder.

Anbefalede: