Sådan Lærer Du Karate

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Karate
Sådan Lærer Du Karate
Video: Sådan Lærer Du Karate
Video: Нарковойна / Du zhan / 2012 / Боевик HD 2023, Februar
Anonim

Karate er en kampsport, der kræver en masse både fysisk styrke og mental styrke i processen med krævende træning. Karate stammer fra Kina. Der er to måder at lære karate på. Den første er at begynde at gøre det selv derhjemme (hvis selvfølgelig dimensionerne af lejligheden tillader dig). Og den anden, mere læsefærdige og fornuftige, der vælges af de fleste af dem, der ønsker det, er at tilmelde sig en sektion, hvor en erfaren coach hjælper med alt.

Sådan lærer du karate
Sådan lærer du karate

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter at mestre denne form for kampsport derhjemme, skal du først og fremmest starte med at forberede din krop ved hjælp af specielle teknikker og fysiske øvelser. Disse øvelser kan omfatte:

- øvelser rettet direkte mod styrketræning

- øvelser rettet mod at udvikle udholdenhed og viljestyrke, hvilket vil være meget nyttigt for dig, når du studerer denne type kampsport;

- øvelser, der sigter mod at udvikle fleksibilitet i din krop, som sandsynligvis er den vigtigste af alle ovenstående.

Trin 2

Til at begynde med har du brug for et specielt udstyret rum, det såkaldte "hjemmegym", hvor du vil øve strejker og teknikker, der bruges i karate, når du forbereder dig hjemme.

Trin 3

Gymnastiksalen skal være udstyret med et minimum: en vandret bjælke, en "pære", måtter og andre systemer og udstyr, der hjælper dig med at få succes med at lære denne vanskelige færdighed hurtigst. Det mest akutte spørgsmål i studiet af karate for en nybegynder er spørgsmålet om kropsfleksibilitet (da de teknikker og strejker, der anvendes i denne sport, er meget traumatiske, og en nybegynder, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af strækning af muskler og ledbånd kan skade ham selv).

Trin 4

Dette problem løses ved konstant brug af specielle typer øvelser under træning, der sigter mod at strække de fossile muskler og ledbånd og forberede dem til "ekstreme" bevægelser, der udføres under stød.

Således, hvis du vil mestre karate-teknikkerne, kan forberedelse direkte til denne type kunst udføres hjemme, men hvad strejker og forskellige teknikker angår, er det bedre at henvende sig til en professionel træner. I det mindste vil det være sikrere end at gøre det hjemme alene.

Populær af emne.