Sådan Lærer Du Parkour Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Parkour Derhjemme
Sådan Lærer Du Parkour Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du Parkour Derhjemme

Video: Lær Parkour - Speed Vault Tutorial 2022, December
Anonim

Den moderne bevægelse af streetatleter - tilhængere af parkour - overrasker og glæder folk, der drømmer om at mestre de samme tricks og føle sig fri i metropolen. Enhver, der bruger tid nok til træning, lærer at føle deres krop, udvikler fleksibilitet, smidighed og fingerfærdighed kan lære parkour. I denne artikel viser vi dig, hvordan du selv mestrer det grundlæggende i parkour.

Sådan lærer du parkour derhjemme
Sådan lærer du parkour derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Når du lærer parkour, skal du mestre bevægelsens glathed og ensartethed og vigtigst af alt bruge en kreativ tilgang i undervisningen. Du bør nyde at træne.

Trin 2

Træn så meget du vil, og øv kun, hvis øvelserne giver dig indre harmoni og tilfredshed. Lær at være tolerant over for fiasko - at udføre parkour-tricks vil altid undlade at fejle.

Trin 3

Vær tålmodig og beslutsom - kun ved at arbejde på et trick kan du bringe det til perfektion.

Trin 4

Overdriv ikke det med træning - begyndere i parkour har ikke altid en fornemmelse af proportioner, og derfor er de udmattede og træner den samme bevægelse i træk. Det er ikke værd at arbejde separat på hver enkelt bevægelse i lang tid. Dit mål er ikke at lære et trick, men at lære at flytte glat og smukt fra en bevægelse til en anden, og disse overgange skal ikke være mekaniske.

Trin 5

Lær at intuitivt bestemme, hvilket trick du har brug for at udføre i en given situation og føle din krops muligheder. Der er ingen bestemte regler i parkour - læg ikke alle forhindringer under en standard. Undgå forhindringer under hensyntagen til dine individuelle karakteristika og dann din egen sekvens af spontane bevægelser.

Trin 6

I løbet af indlæringen skal du udføre flere bevægelser i træk på en gang og forsøge at gøre overgange mellem dem mere organiske. Vær opmærksom på placeringen af ​​dine ben - dette er vigtigt for den korrekte udførelse af tricks.

Trin 7

Bestem den mest optimale hastighed, der hjælper dig med at bevæge dig hurtigt og smukt, overvinde forhindringer og udvikle din teknik. Over tid vil du bemærke, hvordan du udvikler din egen bevægelsesstil, der er uforlignelig med andre atleter.

Populær af emne.