Sådan Lærer Du Selvforsvar Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Selvforsvar Derhjemme
Sådan Lærer Du Selvforsvar Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du Selvforsvar Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du Selvforsvar Derhjemme
Video: HØJSKOLE HACK: Lær selvforsvar 2023, November
Anonim

For at være i stand til at bekæmpe lovovertrædere eller beskytte dig selv i en ekstrem situation er det ikke nødvendigt at studere kampsport i et dusin år under vejledning af gråskægede mestre. Selvforsvar kan også læres derhjemme.

Sådan lærer du selvforsvar derhjemme
Sådan lærer du selvforsvar derhjemme

Er det nødvendigt

  • - tid
  • - viljestyrke;
  • - Sportsudstyr;
  • - videoafspiller eller computer.

Instruktioner

Trin 1

Selvforsvar - handlinger, der træffes for at beskytte sig selv, deres kære eller ejendom i forhold til angriberen. Det er forkert kun at forstå selvforsvar som strejker, smertefulde hold eller skud fra våben. Du kan komme ud af mange farlige situationer gennem forhandlinger, overtalelse, endelig bare løbe væk.

Trin 2

Ikke desto mindre, hvis du har bestemt besluttet ikke at trække dig tilbage og ikke give op, bør studiet af selvforsvar derhjemme starte med en vurdering af din egen fysiske tilstand, i henhold til hvilken du skal vælge den vej, du vil udvikle dig langs. For stærke unge er det godt at studere boksning eller kickboxing (de discipliner, der er tættest på en gadekamp), og skrøbelige piger har det bedre med at lave aikido eller lære at forsvare sig ved hjælp af selvforsvarsvåben.

Trin 3

Der er mange selvforsvar videokurser, og det kan være svært at vælge den rigtige. Filtrer straks dem, der tilbyder garanterede resultater, på kortest mulig tid. Mirakler sker ikke, og enhver professionel ved, at det tager måneders træning at gennemføre de enkleste strejker. På samme tid skal du ikke vælge særlig eksotisk og kompleks kampsport, der er designet til et meget højt niveau af fysisk kondition. Så for eksempel i en af wushu-skolerne er en nybegynder inviteret til at udføre en backflip i den tredje lektion. I de mest farlige situationer vil sådanne evner ikke være nyttige for dig. Vælg en mellemvej, for eksempel den samme boks.

Trin 4

Ud over at træne i selvforsvarsprogrammet skal du regelmæssigt træne øvelser. Løb, push-ups, pull-ups, håndvægt eller vægtstangarbejde er lige så nødvendigt som viden om kampteknikker. Når alt kommer til alt, selvom du ikke har nogen specielle færdigheder inden for kampsport, vil du være mindre attraktiv for potentielle aggressorer med et sporty look.

Anbefalede: