Hvad Der Kræves For At Hoppe Med En Faldskærm

Indholdsfortegnelse:

Hvad Der Kræves For At Hoppe Med En Faldskærm
Hvad Der Kræves For At Hoppe Med En Faldskærm

Video: Hvad Der Kræves For At Hoppe Med En Faldskærm

Video: Hvad Der Kræves For At Hoppe Med En Faldskærm
Video: Tør Josefine springe ud med faldskærm? l Første gang l Ultra 2024, April
Anonim

I dag er faldskærmshopping blevet en af de moderigtige underholdninger. Denne form for sport er blevet særlig populær i store byer. Men inden du kan se landet fra fugleperspektiv, skal du forberede dig.

Hvad der kræves for at hoppe med en faldskærm
Hvad der kræves for at hoppe med en faldskærm

Nødvendig

  • - alder fra 14 år
  • - penge;
  • - fritid;
  • - bestået træning i en faldskærmsklub.

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med bliver du nødt til at finde en faldskærmsklub i din by, lære om sættets funktioner, omkostningerne ved træning samt om sundhedsbegrænsninger.

Trin 2

Studieafgiften for forskellige klubber vil variere. For eksempel vil et tandem-spring i forskellige regioner i Rusland koste dig 3.500-6.000 rubler. Hvis du planlægger alvorligt at deltage i faldskærmsudspring, vil prisen for et komplet kursus være 35-55 tusind rubler. Det skal bemærkes, at det første faldskærmshopp er dyrere end de efterfølgende.

Trin 3

Træning inden faldskærmshopp består af flere etaper, hvorefter du vil studere teorien, mestre at komme ud af flyet, rette opførsel under et fald, observere højden, åbne faldskærmen og kontrollere den. Du vil også lære at lande.

Trin 4

Før du hopper fra et fly, bliver du nødt til at finpudse dine færdigheder på en speciel simulator. Under din træning lærer du sving, salto og andre figurer i luften.

Trin 5

Når du er færdig med træningsprogrammet, vil du være i stand til at springe et rigtigt spring fra et fly. Du bliver nødt til at hoppe for første gang enten med en instruktør eller alene (hvis højden ikke overstiger en afstand på 800 meter).

Anbefalede: