Sådan Springer Du Med En Faldskærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Springer Du Med En Faldskærm
Sådan Springer Du Med En Faldskærm

Video: Sådan Springer Du Med En Faldskærm

Video: Sådan Springer Du Med En Faldskærm
Video: Udfordrings-fredag - Springer i faldskærm! 2024, Marts
Anonim

Hvis du nogensinde vil springe med en faldskærm, kan oplysninger om springteknik være nyttige for dig. Selvfølgelig vil ingen instruktører slippe dig ud af flyet uden træning, men teoretisk træning gør stadig ikke ondt.

Sådan springer du med en faldskærm
Sådan springer du med en faldskærm

Er det nødvendigt

flyveplads - fly - faldskærm

Instruktioner

Trin 1

De beskrevne begivenheder sker direkte i springet, når du står foran åbningen. Udgangsposition - venstre ben sættes tilbage og bøjes ved knæet. Højre ben er bøjet ved knæet og står tæt på døråbningen. Den højre arm er bøjet ved albuen og holder trækringen (den er på venstre side af brystet og er faktisk en femkantet ramme). Den venstre arm er bøjet ved albuen og hviler på albuen i højre arm.

Trin 2

Du skal skubbe af med din venstre fod og springe ud af flyet. I springets øjeblik er det nødvendigt at presse benene tæt ved hofter og knæ tæt, trykke anklerne sammen og begynde "faldskærmstællerens optælling".

Trin 3

Umiddelbart efter springet er du nødt til at starte nedtællingen ("faldskærmstællerens nedtælling"), helst højt: "Tusind gange, tusind to, tusind tre." Du skal tælle på denne måde. Dette gøres for at sikre, at der er gået tre sekunder, efter at faldskærmsudspringeren går ud af flyet. Hvis vi simpelthen tæller "en, to, tre", er der en stor risiko for, at faldskærmssoldaten tæller for hurtigt, den tid, der kræves til adskillelse fra flyet, vil ikke gå, og faldskærmstroppen selv griber ind i skroget og dør. Under nedtællingen passerer tre sekunder, og faldskærmsudspringer flyver omkring hundrede meter.

Trin 4

Når nedtællingen er slut, skal du trække i trækringen ved at rette din højre hånd skarpt ud. Hvis venstre hånd ligger på albuen på højre hånd, styrkes armen, der oprettes af højre hånd, og ringen åbner garanteret for faldskærmen. Så er du nødt til at fortsætte nedtællingen: "Et tusind fem, tusind seks." I løbet af denne periode, hvis alt er gjort korrekt, er faldskærmen allerede kommet ud af rygsækken og åbnet helt. I dette tilfælde vil du føle en mild skak. Ikke desto mindre er det nødvendigt at kigge op og kontrollere åbningen af kuplen.

Trin 5

Når baldakinen er åbnet, skal du slukke for sikkerhedsanordningen. Faldsikringsanordningen er fastgjort til bæltet. Hvis faldskærmsudspringeren af en eller anden grund ikke kan åbne hovedskærmen, indsættes reserve faldskærmen i en højde på 300 meter (enheden kan konfigureres til at åbne i andre højder, men som standard er den 300 meter). For at afbryde forbindelsen skal du trække ledningen ud, der åbner reserve faldskærmen. Hvis reserve faldskærm åbner sammen med hoved faldskærm, vil begge faldskærms flyveevne forringes, faldet vil blive langsommere, og sandsynligheden for skade ved landing vil øges. For ikke at glemme at slukke for enheden findes kommandoen "Træk i ledningen" i læseren. Optællingen lyder fuldt ud som følger: "Tusind gange, tusind to, tusind tre, ring, kuppel, tusind fem, tusind seks, træk ledningen ud."

Trin 6

Nyd dit fly. Dette tager cirka et til et og et halvt minut. Brug linjerne til at styre faldskærmen.

Trin 7

Når du passerer en højde på 300 meter, kvitterer belay-enheden. Dette er signalet til forberedelse til landing - dette vil ske på cirka 20 sekunder. Direkte forberedelse til landing skal startes i en højde på ca. 150 meter - i denne højde skelnes individuelle små elementer på jordoverfladen - græsstrå, klipper, flasker. Fra dette øjeblik er du nødt til at presse dine ben tæt, som når du forlader flyet og bøje dem ved knæene.

Trin 8

Efter at have passeret en højde på 150 meter, anbefales det at se på et punkt over horisonten og under ingen omstændigheder se på dine fødder. Da udseendet af objekter fra denne højde ikke adskiller sig meget fra det udseende, du observerer, mens du er på Jorden, vil du instinktivt forsøge at "fange" overfladen med dine fødder. Da hastigheden på overfladen vil være omkring 3 meter i sekundet, hvis du virkelig "fanger" overfladen, vil du bryde begge ben og muligvis noget andet. Hvis du ikke kan se jorden, bliver det lettere for dig at holde dine ben bøjet.

Trin 9

Umiddelbart på landingstidspunktet skal du springe med bøjede ben og falde på din side. Hvis du er en normal person og ikke en kronisk taber, så vil du ikke skade dig selv, da du kun kan komme til skade, hvis du gjorde noget forkert eller blev sparket i (for eksempel) et ormehul.

Trin 10

Sluk din faldskærm. For at gøre dette skal du presse luften ud af kuplen - ellers er der en chance for, at kuplen fyldes op, og du trækkes bag den. For at slukke faldskærmen skal du blot læne dig mod baldakinen med hele din krop.

Anbefalede: