Sådan Syr Du En Faldskærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syr Du En Faldskærm
Sådan Syr Du En Faldskærm

Video: Sådan Syr Du En Faldskærm

Video: Sådan Syr Du En Faldskærm
Video: Sewing a mini Parachute - Making a Paraglider Part 2 - BANDARRA 2024, April
Anonim

Måske i dag tager ikke et enkelt fly afsted uden forsikring i form af faldskærme. Faldskærmsudspring er ikke kun blevet en spektakulær og professionel sport, men også en ekstrem underholdning. Professionelle bruger faldskærme af dokumenterede mærker, men ægte amatører syr baldakiner selv.

Sådan syr du en faldskærm
Sådan syr du en faldskærm

Er det nødvendigt

let og tæt stof

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du købe et tæt let stof (Bologna-stof eller forings-twill) i butikken, stærke silke- eller lavsantråde, tyndt nylon reb til sejl og et smalt silkebånd. Selvfølgelig er professionelle faldskærme lavet af faldskærmsilke i specialiserede værksteder. Der er dog mange sjove hobbyer, der også kræver små faldskærme.

Trin 2

Beregn det krævede areal af faldskærmen, baseret på vægten af apparatet, der skal ned på den, og den krævede nedstigningshastighed (den nominelle nedstigningshastighed for en person er 5 ms). Beregningsformler kan hentes fra fysikbøger.

Trin 3

Bestem kuplens omkreds og del den i kiler. Tegn et mønster af en af kilerne på papir.

Form faldskærmen i henhold til den tegnede tegning. Husk at skære et hul i midten af kuplen for bedre planlægning.

Trin 4

Sy kilerne sammen på en symaskine med stærke lavsan-tråde. Sy rundt om kuplen og rundt om det midterste hul med silketape. Lav en løkke af dette bånd i midten af kanten af hver kil.

Trin 5

Før nylonsnore eller reb i løkkerne, fastgør dem med en pålidelig knude. Nedkøretøjet kan bindes til den anden ende af rebene.

Anbefalede: