Sådan Syr Du En Kunstskøjtelegning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syr Du En Kunstskøjtelegning
Sådan Syr Du En Kunstskøjtelegning

Video: Sådan Syr Du En Kunstskøjtelegning

Video: Sådan Syr Du En Kunstskøjtelegning
Video: Sådan syr du en smockkjole 2024, Kan
Anonim

At lave en skøjtedragt starter med musik. Efter at have lyttet til musikken tegner designeren en skitse af det fremtidige mesterværk. Derefter begynder processen med at vælge stoffet. Til dette anvendes specielle materialer, fordi belastningen på materialet er kolossal.

Sådan syr du en kunstskøjtelegning
Sådan syr du en kunstskøjtelegning

Er det nødvendigt

  • - skitse;
  • - tøjet;
  • - nåle
  • - tråde;
  • - symaskine.

Instruktioner

Trin 1

Under klasser og forestillinger udfører skatere komplekse gymnastiske tricks, som ikke noget stof kan modstå. Trikoten er strakt, det vævede materiale er revet. Det mest populære stof, der bruges i kunstskøjtelegninger, er supplex. Dette materiale er kendetegnet ved en høj grad af modstand mod information, strækker sig perfekt og vender straks tilbage til sin oprindelige tilstand.

Trin 2

Start med en badedragt, hvis du syr en kvindes dragt. På grund af stoffets art skal du sy det en eller to størrelser mindre: det passer som en handske. Forbered et grundlæggende mønster til en tilstødende kjole (se billede). Marker mønsteret ved taljen. Forbered et smalt ærmemønster. Anvend det på de afskårne linjer

Trin 3

Lav en tegning af ryglænet. Sæt fire centimeter til side fra midten af ryggen for at sy lynlåsen senere. Marker afkrydsningsfeltet. Forlæng en linje op på midten af ryggen med fire centimeter. Sæt en centimeter til side fra spiren langs skulderlinjen, fra punkt 1, tre centimeter op. Forbind punkt 3 med glatte linjer til punkt 4 samt skulderlinjen

Trin 4

Sæt fire centimeter til side fra ærmegab til skulder og fire centimeter til venstre. Flyt sidesømlinjen to centimeter til højre. Del din talje i halvdelen. Fra afsnittet skal du afsætte til højre og venstre halvanden til to centimeter. Dette er dybden af trækket. Indstil punkterne T2 og T3 for dig selv

Trin 5

Konstruer to lige stifter fra taljen. Del segmentet T2 i halvdelen. For at gøre dette skal du sænke den lodrette linje svarende til halvdelen af T2-linjen. Forbind enden med lige linjer til punkt T3. Byg det andet ar analogt. Hakket langs linjen til syning af nederdelen til overdelen skal svare til formen og størrelsen på stiften.

Trin 6

Byg en kile til skitsen af nederdelen. Find resten analogt. Tegn en lodret linje ned over hele nederdelen. Tegn vandrette linjer til højre og venstre, langs hvilke indstiller kilens bredde svarende til bredden på stangen ganget med fire.

Trin 7

Begynd at sy den forreste del af dragten. Placer midten af fronten tre centimeter op (se billede), og sæt en centimeter til side fra punkt 3. Indstil den samme afstand langs skulderlinjen fra nakken.

Trin 8

Afsæt fra punkt nummer 1 op to og en halv centimeter til højre. Dette er nødvendigt for at opbygge holdningen. Forbind en lige linje til det nederste punkt på halsudskæring nr. 1. Afsæt fire centimeter fra skulderlinjen. Bestem dybden af brystpilen, sæt punkt P.

Trin 9

Flyt sidesømlinjen til højre to centimeter. Sæt dybden af den anden pile til side med to centimeter fra taljen. Tegn en streg fra ærmegabet til punkt 2. Konstruer to lige udskæringer fra taljen (det samme som på bagsiden).

Trin 10

Fold stoffet i to med en bøjning i tværtråden. Læg mønsteret som vist på billedet. Afdæk detaljerne. Sy overdelen sammen med foringen. Sy sæklommen indefra og ud. Sy lynlåsen i ryggen, midt bagpå. Sy ærmerne og forneden nederst.

Trin 11

Slib nederdelens kiler af, stryg sømmene. Sy et bånd, der er to centimeter bredt, tre centimeter fra bunden af nederdelen. Broder nederdelen på nederdelen over kanten.

Trin 12

Fej et nederdel med en bodice langs arternes linje. Lav hak i hvert hjørne af kilen. Sy med en sømsøm indefra og ud. Fold foringens ansigt med forsiden af toppen og sy langs bunden af nederdelen. Skru foringen udad og ud, og fastgør den til sømmene med kiler. Afslut toppen af dragt. Sy foringen til ærmerne. Sy ærmerne. Strygejern med jern.

Trin 13

At sy en herredragt er lidt lettere. Skræddersy skjorten efter typen "Bodysuit", fastgør den nederst med knapper. Sy specielle strimler eller elastikbånd til dine bukser for at sikre dine skøjter. Stående krave i ét stykke, monteret overdel.

Trin 14

Sy en lynlås på bagsiden. Form bunden af overdelen i form af ar. Det udbredte nederdel har otte kiler. Trim nederdelen af nederdelen med bias tape og broderi. Sy ærmerne. De skal være skrå, løstsiddende for mere behagelig bevægelse.

Trin 15

Bestil dit kunstskøjtdragt skræddersyet i et atelier. Du kan også placere en online ordre til at lave en dragt (https://www.art-blesk.com/ru/suit/figurnoekatanie/). Du behøver kun at tage målinger og rapportere dem i afsnittet "Bestil". Du vil snart blive kontaktet for at afklare detaljerne. Det fremstillede tøj sendes med kurer eller afhentes uafhængigt.

Anbefalede: