Sådan Syr Du En Kugle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syr Du En Kugle
Sådan Syr Du En Kugle

Video: Sådan Syr Du En Kugle

Video: Sådan Syr Du En Kugle
Video: С Эчпочмаками в Зубах | Клип 2023, December
Anonim

Fodbold er et af de mest populære sportsspil, og hvis det kan forestilles uden en særlig fodbolduniform på spillerne, så har fodbold ingen mening uden en bold. Da kuglerne udsættes for stor stress under spillet, bryder de fra tid til anden og brister, og i dette tilfælde har spillerne to valg - køb en ny bold eller ordne den forrige. For at sy en fodbold, har du ikke brug for yderligere viden - du har kun brug for stærke og tykke nylontråde, en syl og en løkke, rullet fra en elastisk stålstreng med en diameter på en halv millimeter.

Sådan syr du en kugle
Sådan syr du en kugle

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du tage en streng på 20 cm og rulle en løkke ud af den og opvarme den i midten på et stearinlys eller en lettere flamme. Det færdige knaphul skal være 10 cm langt.

Trin 2

Brug M5-M6-skruen til at fastgøre begge ender af strengen for at forhindre, at løkken ruller ud, og fastgør den til metalstangen. Bøj enden af løkken med en lille hæklenål for at gøre det lettere at trække den gennem hullerne.

Trin 3

Forbered nu et sted til sømmen - find ud af hvilke femkantede kugler, der har de revne sømme, og riv dem fra hinanden, og pas på ikke at beskadige kuglen. Sy sømmene, indtil de holder op med at komme fra hinanden alene.

Trin 4

Styr knuden i nærheden af hjørnet af femkanten, binde den flere gange for styrke, og før derefter løkken af snoren ind i hullet på knuden, og før den gennem begge huller i de to femkanter, der skal sys. Indsæt spidsen af nylontråden i løkken, og træk den gennem hullerne.

Trin 5

Stram tråden, og bind en dobbelt knude, så den er inde i kuglen. Indsæt en løkke i de to højre huller, og træk den ene ende af tråden fra venstre mod højre. Indsæt derefter løkken i de tilsvarende to huller i venstre side, og træk den anden ende af tråden fra højre mod venstre.

Trin 6

Fortsæt med at sy femkantene på en lignende måde og før trådene på tværs i forhold til hinanden. Når du syr til hjørnet af femkanten, skal du trække tråden stramt og binde den flere gange. Klip tråden og skub knuden indad med en træpind.

Anbefalede: