Sådan Pumpes En Kugle Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Kugle Op
Sådan Pumpes En Kugle Op

Video: Sådan Pumpes En Kugle Op

Video: Sådan Pumpes En Kugle Op
Video: А какую музыку ты любишь Пеппа ? №5 2024, April
Anonim

Alle bolde, uanset deres formål, har et problem til fælles - før eller senere tømmes de, og de skal pumpes op. Men det er ikke nødvendigt at skynde sig, da hver kugle har sine egne egenskaber, og du bliver nødt til at pumpe den op under hensyntagen til dem.

Sådan pumpes en kugle op
Sådan pumpes en kugle op

Instruktioner

Trin 1

For at undgå unødvendige problemer med pumpning af kuglen anbefales det, at du tester den mere grundigt ved køb. En god kugle, der er i god stand, skal pumpes op og være elastisk. Ellers er der risiko for at købe en defekt bold.

Trin 2

Kvalitetstest - kast den til en højde på ca. 180 cm. Hvis reboundhøjden svarer til 120-140 cm, så kan bolden købes. Det er endnu nemmere at gøre det samme fra hovedhøjde, mens rebound skal nå bæltets højde.

Trin 3

Det ville være nyttigt at kontrollere brystvorten. Cykelejere gør normalt dette ved at anvende spyt på cyklen. Der er ingen luftbobler på en fungerende brystvorte. For ikke at få en bold med en overfladefejl skal du kaste den op og se på dens rebound. Hvis bolden hopper i forskellige retninger efter at være blevet ramt, er bolden defekt.

Trin 4

For at pumpe kuglen skal du bruge en bilpumpe, der skal indeholde en plastdyse designet til at blæse støv ud af svært tilgængelige steder. Når du har fastgjort plastspidsen til brystvorten, kan du begynde at pumpe kuglen op.

Trin 5

Hvis bolden ikke er en fodbold, skal du ikke sparke og sidde på den, da den mister sin oprindelige form. Hvis der bruges en nål under pumpning, skal du først anvende et par dråber speciel olie i brystvortehullet og derefter indsætte nålen der.

Trin 6

Kuglen oppustes til den værdi, der vises ved siden af brystvorten. I dette tilfælde beskytter olien ventilen og brystvortevæggene mod mulig skade på nålen, giver den elasticitet og beskytter den mod udtørring. Hvis der ikke er olie til rådighed, kan spyt bruges.

Trin 7

Brug ikke fedt, der ikke er beregnet til dette, når der pumpes, da det kan føre til ødelæggelse af brystvorten. Selve nålen skal have en perfekt flad overflade. For ikke at pumpe kuglen, anbefales det at overvåge dens indre tryk med en manometer.

Anbefalede: