Sådan Lærer Du At Prikke En Kugle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Prikke En Kugle
Sådan Lærer Du At Prikke En Kugle

Video: Sådan Lærer Du At Prikke En Kugle

Video: Sådan Lærer Du At Prikke En Kugle
Video: ПОЯСНИЦА, СЕДАЛИЩНЫЙ НЕРВ и суставы Му Юйчунь учим упражнение 2023, Juni
Anonim

At jage eller slå bolden er en af de vigtigste og mest kendte tekniske boldøvelser. Det er meget brugt af både professionelle og fodboldfans. Øvelsen udvikler kontrol og fornemmelse af bolden, forbedrer den generelle teknik til håndtering af bolden. Efterhånden som disse færdigheder udvikler sig, kan denne øvelse blive vanskeligere.

Sådan lærer du at prikke en kugle
Sådan lærer du at prikke en kugle

Er det nødvendigt

Bold

Instruktioner

Trin 1

Jakten er, at bolden skal være i luften så længe som muligt ved hjælp af benene og muligvis andre dele af kroppen udover armene. Uden at lade bolden falde til jorden, kastes den igen og igen af fødderne (eller andre dele af kroppen).

Trin 2

Først skal du lære at ting med den ene fod. Du skal starte med dit arbejdsben, hvilket er mere praktisk at ramme bolden. Inden træningen startes, skal bolden hentes omkring taljeniveau. En slags speciel stand inden prægningen er i princippet valgfri. Benene skal ikke spredes vidt fra hinanden - de skal placeres, så det er praktisk at bruge dem med det samme.

Trin 3

Bolden skal kastes foran dig med begge hænder lave - omkring ansigtets niveau eller lidt lavere. Når bolden falder til et niveau på ca. 10-20 centimeter fra jorden, skal du begynde at fylde. Afstanden fra bolden til jorden skal primært afhænge af din bekvemmelighed og generelt af den højde, hvor det er bekvemt for dig at begynde at jagte.

Når du rammer bolden, skal benet være lige og rettet i en vinkel til dets oprindelige position. Bolden skal rammes i luften og skal leveres med et spark. Det er med et sådant slag, at bolden kan flyve lige op.

Trin 4

Bolden må ikke rammes hårdt! Bolden skal stige til en behagelig højde for dig. Begyndere har det bedre hvis de ikke kaster bolden meget højt. Derefter kan du begrænse dig selv til højden i niveau med dit bælte eller endda lavere. Det er ret praktisk at kaste bolden op til den højde, hvorfra du kastede den med dine hænder. Når du forbedrer din dygtighed, kan bolden kastes højere og højere.

For begyndere er det optimalt at smide kuglen til omtrent samme højde og samtidig opretholde en konstant slagkraft. Benet kan holdes i luften hele tiden, konstant bøjning og bøjning til den ønskede vinkel, og du kan lægge det på jorden. Da det vil være nødvendigt at lægge foden på jorden og løfte den hurtigt nok, skal du gøre dette omhyggeligt for at undgå kvæstelser.

Trin 5

Naturligvis vil bolden i den indledende fase ikke altid flyve strengt lodret. For at tæmme bolden i luften bliver du nødt til at følge den. Hvis det er ubehageligt at lege med din fod, kan du forbinde dit knæ, bryst? eller hoved.

For at fylde med begge fødder skal du have god kontrol over dit "ikke-arbejdende" ben. I dette tilfælde skal kuglen ved stød gå op og let til siden - for at falde ved den anden fod. Det er meget godt at udvikle det”ikke-fungerende” ben præcist ved skiftevis at jage bolden med højre og venstre fod.

Populær af emne.