Sådan Bruges En Faldskærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Faldskærm
Sådan Bruges En Faldskærm

Video: Sådan Bruges En Faldskærm

Video: How to Deploy a Parachute when Skydiving 2022, November
Anonim

For dem der først besluttede at hoppe med en faldskærm, er der to måder at gøre det på. Uafhængigt ifølge den klassiske ordning eller sammen med en masterinstruktør. I det første tilfælde vil et vellykket spring kræve mere seriøs forberedelse, herunder hvordan man bruger en faldskærm.

Sådan bruges en faldskærm
Sådan bruges en faldskærm

Instruktioner

Trin 1

Når du har modtaget faldskærmen, skal du være opmærksom på sikkerheden ved forseglingen og snoren på faldskærmsposen. Når du tager faldskærmen på, skal du bede nogen om at hjælpe. Hjælperen skal tage faldskærmen ved rygsækken og hæve den til niveauet for bærerens skuldre. Derefter skal du passere din venstre og derefter højre hånd gennem selenes vinduer, sæt hovedremmen i med bag-skulderremme, fastgør benremme og brystbælte.

Trin 2

Tag din reserve faldskærm på. For at gøre dette skal du fastgøre karabinerne til reserve faldskærm vedhæftede ringe på ringene på siderne af hovedskærmen eller til ribberne på den afstivende ramme. Stram fastgørelsesbåndene, så hovedskærmen og reserve faldskærmen trækkes sammen. Stopp løse stropper under reserve faldskærmen. Fastgør reservebøjlebøsningerne og hængslerne til hovedbeslagets beslag.

Trin 3

Når du er på flyet eller helikopteren, skal du følge instruktørens instruktioner. Efter klatringen lyder summeren - 2 korte sirener. Ved denne kommando skal du hurtigt nærme dig den åbne dør til flyet igen. Stå, så dit venstre ben er på kanten af ​​døren, og dit højre ben er lidt bagud, let bøjet. Flyt vægten til dit højre ben, kryds armene over brystet, se ikke ned. Efter en lang sirene, og instruktøren slår på skulderen, spring.

Trin 4

Efter adskillelse fra flyet eller helikopteren, start med at tælle: "1001, 1002, 1003". Træk derefter straks i faldskærmens åbningsring. Fortsæt med at tælle: "1004, 1005". Løft hovedet op, og sørg for, at kuplen er placeret korrekt. Hvis alt er i orden, skal du deaktivere reservefaldskærmsinstallationen automatisk. Se efter nogen i luften. Derefter skal du være komfortabel på selen og nyde følelsen af ​​at flyve.

Trin 5

Reservefaldskærmen kan enten have et automatisk eller et manuelt åbningssystem. I det andet tilfælde skal du åbne reserve faldskærmen i tilfælde af en fuldstændig fejl i hovedskærmen, eller hvis hovedskærmen ikke giver en sikker landing. Gruppér op og træk reserveringen ud. Prøv at holde hovedbaldakinen med din venstre hånd, og når du har trukket reserveringen ud, skal du tage fat i reservehimlen med begge hænder og smide den væk fra dig og op. Hvis hovedbaldakinen ikke kommer ud af pakken, skal du ikke prøve at anvende hovedskærmen efter brug af reserven.

Trin 6

Gør dig klar til at lande 10 meter fra jorden. Gruppér, luk dine ben sammen og bøj lidt, placer dine fødder parallelt med jorden, tryk hagen mod brystet. Se kun på dine fødder. Sørg for at røre jorden med begge fødder, når du lander, og rul derefter på din ryg eller side for at blødgøre stødet. Efter landing, fold linierne og baldakinen i posen på brystet: fold først faldskærmen og linepakken, derefter baldakinen i flere lag. Gå til indsamlingsstedet.

Populær af emne.