Sådan Springer Du

Indholdsfortegnelse:

Sådan Springer Du
Sådan Springer Du

Video: Sådan Springer Du

Video: Sådan Springer Du
Video: Hestene på Ponygården - sådan springer du 2024, April
Anonim

Bursting kom til en verden af spillere fra Quake-serien af spil. Kun der, for at få et spring, behøver du ikke at indtaste noget i konsollen. Derfor er der ingen specielle problemer med at hoppe i dette spil. Tiden gik, og nogen besluttede at prøve at springe i spillet Counter Strike. Sandsynligvis måtte personen lide med konsolkommandoer, tinker på Internettet og lede efter nyttige oplysninger. Under alle omstændigheder er springet nu allestedsnærværende, selvom det betragtes som et snyderi af mange spillere.

Sådan springer du
Sådan springer du

Instruktioner

Trin 1

Så åbn en konsol og indtast følgende linje i den: alias "navn" (+ spring; vent; -jump; vent;). Alt dette indtastes på en linje. Det, der står i parentes, skal skrives fem gange i træk og være anført i anførselstegn. Det viser sig, at springene vil ske med små pauser, hvilket gør det lettere at springe. Ordet "navn" er ethvert navn, som du kan kalde et spring. Sørg for at medtage alle tegnsætningstegn, der er angivet ovenfor. Og læg ikke mellemrum mellem gentagne dele fra parentes, ellers fungerer springet muligvis ikke.

Trin 2

Skriv en anden kommando i konsollen: alias -bjskutt "-jump". Denne kommando hjælper dig med ikke at sænke farten efter hvert spring, så det er også nødvendigt at komme ind.

Trin 3

Fortsæt. Indtast: bind "spring-knap" "navn". Forresten bruges normalt "mellemrumstasten" til at hoppe, og springets fædre vælger højre museknap til dette.

Trin 4

Indtastning af konsolkommandoer er nu færdig. Og nu et par ord om springteknikken: Fremadknappen behøver ikke at blive trykket hele tiden. Det vil være nok en gang i begyndelsen af springet. Selve springet udføres ved hjælp af højre-venstre glideknapper (strafe), springtasterne og musen.

Trin 5

Tryk først på bevægelsesknappen, og flyt musen til højre. Tryk straks på den højre navigeringstast på dit tastatur. Så er der et spring, og i landingsøjeblikket tages musen skarpt til venstre, og i samme øjeblik trykkes på venstre strafe-knap. Skift mellem disse operationer, og med tiden lærer du, hvordan du styrer din bounce og gør det hurtigere. Det vigtigste her er at "fange" landingstidspunktet, jeg trykker straks på de nødvendige taster, det er alt.

Anbefalede: