Sådan Springer Du Af En 10-meter Stige

Indholdsfortegnelse:

Sådan Springer Du Af En 10-meter Stige
Sådan Springer Du Af En 10-meter Stige

Video: Sådan Springer Du Af En 10-meter Stige

Video: Sådan Springer Du Af En 10-meter Stige
Video: Делаем вентиляцию и кондиционер в квартире. #19 2023, September
Anonim

Hvis parkour er dit element, eller hvis du bare er meget glad for forskellige ekstreme ting, så tænkte det dig måske at begå en fuldstændig hensynsløs handling. Lad os sige, at du pludselig ville springe fra en 10 meter høj stige.

Sådan springer du af en 10-meter stige
Sådan springer du af en 10-meter stige

Instruktioner

Trin 1

Tænk på, hvor meget du har brug for det. Faktisk er 10 m en ret anstændig højde til at håbe på at hoppe af og ikke ramme noget. Til døden kan du naturligvis næppe gå ned, hvis du ikke falder på hovedet, men du kan blive helt lammet. Derfor, hvis selve det faktum at hoppe fra en ti meter stige er vigtigt for dig, så kan du hoppe fra dens nederste trin. Eller læg den fladt på jorden, klatre derefter ind og spring af. Dybest set kan du nu prale med dine venner og veninder, at du hoppede fra en ti meter stige og ikke engang vil bedrage dem. Fakta er, du sprang fra trappen, og hvordan det var placeret i forhold til dig er den tiende ting.

Trin 2

Forbered trampolinen. Hvis det ikke er vigtigt for dig at hoppe ned ad trappen, men følelsen af frit fald, så træk trampolinen under trappen. Bare sørg for, at din trampolin er egnet til ti meters højde og er stor nok til at du ikke hopper forbi den.

Trin 3

Lær af de professionelle. Generelt kan du i teorien springe ud af en ti meter stige uden en trampolin, hvis du er en erfaren ekstrem. Hvis der er en glide under trappen, og du kan fortsætte med at rulle videre efter kontakt med jorden, så slukker du slagkraften. Men selv som professionel er det usandsynligt, at du vil undgå blå mærker efter at have hoppet fra en sådan højde. Under alle omstændigheder, for et så vanskeligt trick, skal du træne fald og salto fra lave højder. Samtidig er det værd at se, hvordan mere erfarne ekstremsportmænd gør det. Bed dem om råd om præcis, hvordan man falder korrekt, og om det er værd at prøve at hoppe fra en 10-meters stige. Hvis du selv har den mindste frygt eller usikkerhed, skal du ikke engang komme tæt på en 10 meter stige.

Anbefalede: