Hvordan Det Amerikanske Hold Spillede Ved FIFA World Cup

I de seneste verdensmesterskaber i fodbold deltager det amerikanske landshold altid. Niveauet af fodbold i staterne vokser hvert år. Dette forklarer den større spredning af denne sport i landet såvel som nogle af succeserne for amerikanske fodboldspillere på verdensscenen. Ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien så det amerikanske hold meget værdig ud.

Hvordan det amerikanske hold spillede ved FIFA World Cup 2014

Amerikanerne var i en hård gruppe ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien. Konkurrenterne for det amerikanske landshold i gruppespillet i turneringen var tyskerne, portugiserne og ghanerne.

Den første kamp i amerikanernes turnering blev præget af en 2-1 sejr over Ghana-landsholdet. Desuden scorede amerikanerne i dette spil det hurtigste mål i hele mesterskabet (der er ikke engang gået et minut siden mødets begyndelse). Afrikanske fodboldspillere var i stand til at genvinde, men amerikanerne greb stadig sejren i de sidste minutter og fik vigtige tre point.

I den anden kamp blev det amerikanske landshold modstander af Portugal. Kampen sluttede med uafgjort (2 - 2). I denne kamp skulle amerikanerne vinde, men europæerne snappede uafgjort i de sidste minutter.

I den sidste kamp i gruppespillet mødtes det amerikanske hold med spillerne fra Tyskland. Nogle mente, at kampen ville være uinteressant, da begge hold i tilfælde af uafgjort sikrede sig vej ud af gruppen. Ingen uafgjort skete. Det tyske landshold vandt med en minimumscore (1 - 0). Fire point var dog nok for amerikaneren til at nå slutspillet fra andenpladsen i gruppen. De var foran Portugal med forskellen mellem scorede mål og indkasseret.

I 1/8 finalen mødtes det amerikanske hold med det belgiske hold. 90 minutter af kampen sluttede med et målløst uafgjort. Først i overtid blev vinderen bestemt, som blev de europæiske fodboldspillere (2 - 1). Amerikanerne så meget værdig ud i den kamp, skønt der var en klar fordel for de europæiske spillere.

Det endelige resultat af det amerikanske hold betragtes som meget værdig. Holdet var i stand til at komme videre fra den vanskelige gruppe til slutspillet i verdensmesterskabet, hvor de kun tabte i ekstra tid.