Er Det Nyttigt At Hoppe Reb

Indholdsfortegnelse:

Er Det Nyttigt At Hoppe Reb
Er Det Nyttigt At Hoppe Reb

Video: Er Det Nyttigt At Hoppe Reb

Video: Er Det Nyttigt At Hoppe Reb
Video: Evelyn Hopper He’s Headed South REB - BEL REB 1 2024, April
Anonim

Springtov er et yndlingsmiddel til at tabe sig. Denne øvelse har ikke kun en positiv effekt på fedtforbrænding, men er også gavnlig for at komme i form og bruges som et godt værktøj til daglig træning.

Er det nyttigt at hoppe reb
Er det nyttigt at hoppe reb

Springtovseffekt

Springtov er en enkel, men givende øvelse. Du kan gøre dem både i gymnastiksalen og derhjemme. Desuden påfører rebet ikke nogen særlige begrænsninger for dets anvendelse. Jumping er også et vigtigt element i terapi til behandling af sygdomme i det kardiovaskulære system.

Springtov bruges i træning af professionelle boksere.

Gennem springtov kan du forbrænde mange kalorier og træne dine muskler. Under øvelsen er åndedræts- og kardiovaskulære systemer specielt involveret, hvilket bidrager til udviklingen af udholdenhed. I en times hoppe kan en person, der har en vægt på 70 kg, bruge omkring 720 kalorier.

Springtov øger stofskiftet, toner og styrker muskelvæv. Jumping udvikler også det vestibulære apparat, træner fingerfærdighed, springevne.

Øvelser på et reb er kendetegnet ved, at der lige fra starten sættes et ret højt tempo - øvelsen bliver lettere med en stigning i rebets hastighed, og spring er svært, hvis det er muligt at opnå mindre end 70 omdrejninger pr. minut. På grund af det hurtige tempo øges pulsen, og kroppen går ind i en anaerob rytme, som er forbundet med et fald i iltmængden i musklerne. En lignende effekt kan opnås ved kørsel med maksimal hastighed. 7 minutter efter hoppets start begynder mere ilt at strømme ind i kroppen, og den resulterende belastning svarer til at køre med en gennemsnitlig hastighed.

Øvelser med et reb kan udføres både uafhængigt og i kombination med andre aerobe belastninger.

Springtov er en god måde at holde dine ben i god form. Træning sænker opbevaring af fedt på benene og hjælper med at øge lymfestrømmen.

Kontraindikationer

Rebet har en række kontraindikationer. Det er forbudt at udføre øvelsen, hvis du har hyppige migræneanfald og hovedpine. Du bør heller ikke hoppe på fuld mave og i nærværelse af hjertesygdomme. Hvis du har hyppige stigninger i tryk, skal du heller ikke træne i mere end 5 minutter.

Langspringstov er en alvorlig byrde for kroppen.

Belastningen, når du udfører øvelser på rebet, skal øges gradvist. Når du starter øvelserne, skal du hoppe i 2 minutter med en pause på 1 minut. Gør flere tilgange og øg din hoppetid fra dag til dag.

Anbefalede: