Alt Om At Hoppe Reb

Indholdsfortegnelse:

Alt Om At Hoppe Reb
Alt Om At Hoppe Reb

Video: Alt Om At Hoppe Reb

Video: СТРАШНАЯ УЧИЛКА СОЖРАЛА мою БАБУШКУ! ПРАНКИ НАД БАБУШКОЙ!Стремная училка 3D СТАЛА МОЕЙ БАБУШКОЙ! 2022, December
Anonim

Det er ikke tilfældigt, at springtov er inkluderet i træningskomplekset for boksere, basketballspillere, fodboldspillere og dem, der beskæftiger sig med forskellige typer kampsport. Denne tilsyneladende enkle øvelse har en positiv effekt på hele kroppen, øger udholdenhed, forbedrer koordinationen og hjælper med at forbrænde kalorier.

Alt om at hoppe reb
Alt om at hoppe reb

Instruktioner

Trin 1

Fordelen ved at hoppe reb er, at du ikke har brug for dyrt udstyr, specielt tøj og særlige forhold for at udføre en sådan øvelse. Alt, hvad der er brug for, er behagelige løbesko, et springtov og noget frit sted omkring dig. Samtidig er effekten af ​​spring sammenlignelig i fordelene og energiforbruget med løb.

Trin 2

Videnskaben har bevist, at springtov hjælper med at styrke det kardiovaskulære system, har en gavnlig effekt på arbejdet i åndedræts- og nervesystemet. Hvis du udfører denne øvelse i 15 minutter dagligt, kan du slippe af med åndenød om et par uger, fordi springtovet er et af de bedste kardiovaskulære udstyr. Denne effekt kan let forklares - under spring, selv med en stigning i hjertefrekvensen, forstyrres ikke balancen mellem iltforbrug og iltforbrug.

Trin 3

Springtov er især nyttigt for dem, der bruger meget tid i siddende stilling, og hvis arbejde involverer intenst mentalt arbejde. Monotont spring i lang tid hjælper med at lindre spændinger, slippe af med træthed akkumuleret i løbet af dagen og berolige nerverne.

Trin 4

Spring har en positiv effekt på figuren. Under en sådan fysisk aktivitet bruges en stor mængde kalorier (15 minutter = 250 kcal), musklerne i benene, balder, mavemuskler, ryg og arme styrkes. For kvinder er springtov også nyttigt, fordi det hjælper med at forhindre udvikling af cellulite - med rytmiske bevægelser begynder blodet i kroppen at cirkulere hurtigere, hvilket naturligvis har en gavnlig effekt på hudens tilstand.

Trin 5

For at opnå den positive effekt af en sådan træning skal du dog hoppe i mindst 15 minutter hver dag. Hvis denne belastning først virker for tung, kan du tage korte pauser. Men hver dag er det værd at øge træningens varighed, fordi musklerne og kroppen selv har tendens til at vænne sig til stress.

Trin 6

Når du hopper, er det meget vigtigt at lande på to ben på samme tid, men det er på tæerne og ikke på hele foden, at holde ryggen lige og dine ben let bøjet i knæene. Du skal ikke rotere rebet med dine skuldre, men kun med dine hænder, ånde kun med næsen. Du behøver ikke at springe højt, det er nok at komme af jorden med 5-10 cm. Der er lidt brug af høje, men sjældne spring. Du kan gradvist øge tempoet og varigheden af ​​din træning. Ifølge professionelle atleter skal du kun afslutte springtovet, når kroppen bliver så afslappet som muligt. Ideelt set skal du engagere dig i sådan fysisk aktivitet i mindst 30 minutter om dagen.

Trin 7

Inden du hopper i reb, skal du varme op og være særlig opmærksom på muskler, led i ben og arme. Dette undgår unødvendige skader. Der er også kontraindikationer for denne type fysisk aktivitet: kronisk nyresvigt, knogletuberkulose, nogle sygdomme i knæleddet og rygsøjlen, livmoderprolaps. Begræns belastningen under hoppe skal være med åreknuder og tromboflebitis.

Populær af emne.