Sådan Springer Du Reb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Springer Du Reb
Sådan Springer Du Reb

Video: Sådan Springer Du Reb

Video: Sådan Springer Du Reb
Video: BLACKPINK - 'How You Like That' M/V 2024, April
Anonim

Springtov er en fremragende aerob træning, der ikke kun styrker dine benmuskler, men også træner dit hjerte og hjælper dig med at tabe sig. For at træning bliver mere effektiv, skal du lære at springe korrekt, varme op, beskytte dine ben og øve i et bestemt tempo.

Sådan springer du reb
Sådan springer du reb

Hvordan forbereder man sig på springtov?

Springtov kan erstatte enhver anden aerob træning: løb, svømning, konditionstræning. De bidrager også til at slippe af med overskydende fedt, træne mange muskler i kroppen, styrke det kardiovaskulære system og øge udholdenheden. Derudover er det sjovere og mere interessant end en ensformig løbetur eller kedelig øvelse på simulatorer.

Enhver aerob træning skal vare mindst tredive minutter for at få den bedste effekt, helst fyrre minutter til en time. Samtidig skal tempoet være temmelig langsomt, så pulsen ikke når sine maksimale værdier, og personen kan tale. Hvis du vil spare tid, skal du træne intervaltræning - de er lige så gavnlige, men meget hurtigere. Det betyder, at du skal skifte perioder med høj stress med hvile eller lysstress. Det tilrådes at springe reb hver anden dag: ikke oftere, så kroppen har tid til at komme sig, og ikke mindre ofte, ellers vil der være mindre fordel.

Køb et godt reb: dyre modeller bliver ikke forvirrede, har høj styrke, vrid ikke. Høj reb i høj kvalitet er lavet af læder og linned, men plast er også velegnet - de skærer luften bedre, så du kan springe hurtigere. Hvis du ikke kun vil træne dine ben, men også dine arme, skal du finde et reb med tunge håndtag. Sørg for at forberede egnede sko, selvom du hopper derhjemme. Disse skal være sneakers med en speciel dæmpende sål. Du kan træne barfodet på en blød overflade, det er ikke så skadeligt som på et hårdt gulv.

Hvordan springer jeg reb?

Før du hopper i reb, skal du sørge for at varme lidt op. Du kan løbe lidt, strække dine led, hoppe på plads. Den første træning skal være enkel og kort. Først er det nok at udføre normale spring i et gennemsnitligt tempo. På samme tid skal du holde albuerne pressede mod kroppen, kun bevæge dig med dine hænder, som skal være i taljeniveau, og hold ryggen lige. Land på dine tæer, ikke hele foden på én gang - ellers vil leddet være tungt belastet, og skader er mulige. Stop, når du begynder at kvæle, og det vil være svært for dig at sige noget.

Forøg gradvis tempoet og varigheden af din træning. Mestre nye bevægelser: hoppe på det ene ben, med høje knæ, med krydsning. Det sværeste er spring med dobbelt eller tredobbelt rulning af rebet.

Hvis du beslutter dig for at træne intervaltræning, skal forholdet mellem træning og hvile først være 2: 1, for eksempel to minutters spring og fire minutters hvile. Forøg gradvis træningstiden, indtil forholdet er 1: 1. Mere avancerede atleter kan skifte mellem vanskelige spring i et hurtigt tempo og enkle langsomme spring.

Anbefalede: