Sådan Træder Du

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træder Du
Sådan Træder Du

Video: Sådan Træder Du

Video: Sådan Træder Du
Video: Sådan tråder du symaskinen 2023, Oktober
Anonim

De fleste mennesker forbinder sandsynligvis dette ord med den hoppende. Når alt kommer til alt er tap en dans baseret på tapdans. Men dette koncept er udvidet, og nu repræsenterer det en meget bredere gruppe af øvelser end kun dansebevægelser. Nu er udtrykket trin en integreret del af trin aerobic.

Sådan træder du
Sådan træder du

Instruktioner

Trin 1

Hvorfor træne aerobic? Alt er logisk her, i betragtning af at et trin i moderne forstand er en særlig platform, et sportsudstyr til træning. Udad ligner det meget på en lav bred bænk. Du kan fnise i vantro, siger de, hvad er sport og hvorfor projektilets høje rang, men trinnet er ikke så simpelt som det ser ud til. Se nærmere på det.

Trin 2

Som et værktøj, der bruges ved udførelse af fysiske øvelser, skal en trinplatform strengt overholde en hel liste med krav og kriterier. Når alt kommer til alt er dette en garanti for sikkerheden for praktikanten. De vigtigste kriterier er styrke, stabilitet, fasthed.

Trin 3

Den sædvanlige højde for et trin er fra 15 til 30 cm, og bredden er 50 cm. Det er selvfølgelig bedre og mere sikkert at købe en sådan platform, men med et stærkt ønske eller mangel på penge kan du lave det selv. For at gøre dette skal du blot tage en stabil bænk, der passer til de anførte parametre.

Trin 4

Påfør et lag lim på bænken, selv PVA gør det, og dæk med en skridsikker, gummieret klud. Sørg for, at stoffet er så fuldstændig mættet med lim som muligt og passer tæt mod bænken.

Trin 5

Fastgør kanterne af stoffet på undersiden af bænken med små bolte eller hæfteklammer, som møbelproducenter bruger.

Trin 6

Nogle gange lægges der en tynd gummiplade mellem træet og stoffet til stødabsorbering, i hvilket tilfælde det skal fastgøres separat med de samme møbelnegle, og først derefter skal stoffet limes.

Trin 7

Det er også interessant, at der er mere end 200 måder at træde op og ned ad trapperne. Troede du, at du vidste, hvordan du skulle gå op og ned ad trappen? Det viser sig, at du ikke engang kender en hundrededel af alle mulige muligheder for denne tilsyneladende enkle aktivitet. Selvfølgelig udføres alle disse øvelser til musik med en klar rytme. Desværre vil elskere af klassikere i trin-aerobic-klasser næppe være i stand til at høre Dvořák eller Bach, om ikke kun i behandlingen af en eller anden DJ.

Anbefalede: