Sådan Træder Du På En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træder Du På En Cykel
Sådan Træder Du På En Cykel

Video: Sådan Træder Du På En Cykel

Video: Sådan Slipper Du Af Med Knirkelyde På Cyklen 2022, November
Anonim

Mange uerfarne cyklister står uundgåeligt over for spørgsmålet om, hvordan de kan forbedre deres cykeleffektivitet, så de kan blive mindre trætte og få mere cykling. Selvfølgelig afhænger meget af cyklistens fitnessniveau. Men der er et par flere hemmeligheder, der anvender, som cyklisten hurtigt opnår de ønskede resultater. En sådan hemmelighed er, hvordan man pedaler korrekt. I cykelterminologi kaldes dette pedalering. Korrekt træning er nøglen til succes for al cykling.

Sådan træder du på en cykel
Sådan træder du på en cykel

Er det nødvendigt

Cykelcomputer

Instruktioner

Trin 1

Hvad er inkluderet i dette koncept? Essensen af ​​metoden ligger i, at pedalerne skal drejes og ikke trykkes på dem. Denne teknik involverer pedalering med høj kadence (kadence). Det kræver mindre energi fra dig, fordeler stress jævnt til dine knæ og benmuskler og giver dig mulighed for at gå hurtigere og længere med mindre træthed. Kadens skal være mellem 60-90 o / min (omdrejninger pr. Minut). Nogle atleter træder op til 150 omdr./min. Men dette er allerede et spørgsmål om træning.

Trin 2

De fleste mennesker er vant til bare at skubbe ned på pedalen. Faktisk er det nødvendigt at anstrenge sig gennem pedalrevolutionen. Specielle monteringer er meget velegnede til dette - kontaktpedaler eller tåklemmer med pigge.

Trin 3

Prøv at træne ved at træde, mens du kører med den ene fod. Drej pedalen ikke kun fremad, men også nedad, såvel som bagud, og træk opad på "pedalreturslaget" (med kun en fod). Du er nødt til at føle, hvordan kraften fordeles jævnt ved hver rotation uden ryk og dyp i hele længden af ​​den cirkulære bevægelse. Fortsæt med at øve den cirkulære pedalteknik, indtil rotation af det ene ben er ensartet og glat. Når du har forstået og føler, hvordan du træder med den ene fod, kan du prøve at bruge det samme princip til at arbejde med den anden fod.

Trin 4

Pedal din cykel glat i en cirkulær bevægelse. Gradvist vil du lære at gøre dette ved at udøve en indsats gennem en hel drejning. Brug en cykelcomputer til at beregne din kadence mere præcist.

Populær af emne.