Sådan Adskilles En Cykel Til Dele

Indholdsfortegnelse:

Sådan Adskilles En Cykel Til Dele
Sådan Adskilles En Cykel Til Dele

Video: Sådan Adskilles En Cykel Til Dele

Video: Sådan Adskilles En Cykel Til Dele
Video: Sådan afmonterer og monterer du et gearhjul 2023, December
Anonim

Der er en opfattelse af, at enhver kan samle og adskille en cykel. Du kan argumentere med det. Det er også værd at vide, at det er bedre ikke at gøre dette uden et specielt behov, fordi der er en chance for at beskadige bilen.

Sådan adskilles en cykel til dele
Sådan adskilles en cykel til dele

Instruktioner

Trin 1

Fjern styrespændebolten. Det er her, du altid skal begynde at adskille. Placer en blok af træ og slå bolten med en hammer. Afstandskeglen kommer ud af stængerøret, og styret drejer let. Klem forhjulet med knæene og drej rattet i forskellige retninger. Gør dette, indtil du fjerner det fra gaffelakslen.

Trin 2

Se på rattet og inspicér ørepropperne. Kontroller, om alt er normalt med boltens gevind. Forresten skal du gøre alt, så rattet over tid er tæt fastgjort og ikke roterer, og selve rattet er fastgjort i forgaflen.

Trin 3

Adskil sadlen. Fjern klembolten, der fastgør sadlen. Stå bagpå, hvil knæene på baghjulet og træk sadlen ud af holderen. Det sker, at den formede forstærker af låsen eller dens skive bøjes. Hvordan skal man være i dette tilfælde? Fil de gamle nedskæringer med en fil, så den bliver så dyb som muligt. Saml låsen, og stram møtrikkerne godt. Aftør alle fjernede dele med petroleum, og tør dem derefter af.

Trin 4

Yderligere hjul: Skru fastgørelsesmøtrikkerne af, tag baghjul og forhjul ud igen. Adskil bøsningerne, og kontroller dem.

Trin 5

Luft luften fra hjulkammeret, og fortsæt med demontering. Tryk forsigtigt dækket fra kanterne til midten af fælgen, og nys kanten med en flad skruenøgle. På dette tidspunkt skal du være forsigtig, fordi der er risiko for punktering af kameraet.

Trin 6

Skru låsemøtrikken af hjulnavet, fjern whisker-skiven og rul keglen op. Drej hjulet i hånden, og træk akslen op med en anden kegle. Flere kuglelejer falder ud på din hånd. Hvis der er fedt i bøsningen, skal kuglelejerne forsigtigt pries med en eger for at trække den ud.

Trin 7

Ærmekopperne, hvor kuglerne roterede, skal skylles med petroleum. Efter tørring med en klud, lad den tørre i nogle få timer til. Kuglelejer skal undersøges omhyggeligt og udskiftes, hvis de er rustne eller defekte.

Trin 8

Kontroller gevindene på navakslen, låsemøtrikker, tilspidsninger og holdemøtrikker for intakte gevind.

Anbefalede: