Sådan Vælger Du En Trehjulet Cykel Til Børn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Trehjulet Cykel Til Børn
Sådan Vælger Du En Trehjulet Cykel Til Børn

Video: Sådan Vælger Du En Trehjulet Cykel Til Børn

Video: Sådan Vælger Du En Trehjulet Cykel Til Børn
Video: DIY: Sådan undgår du at din cykel bliver stjålet 2024, Marts
Anonim

Fordelene ved trehjulede cykler er ubestridelige - de styrker musklerne på små ben, udvikler koordinering af handlinger og orientering i rummet og giver dig mulighed for at nyde de første sejre. Et stort udvalg af cykler til de små giver mulighed for at købe en behagelig, sikker og holdbar model.

Sådan vælger du en trehjulet cykel til børn
Sådan vælger du en trehjulet cykel til børn

Instruktioner

Trin 1

Vælg en cykel, der ikke er for tung, det bliver lettere for barnet at lære at køre. Men de letteste, plastiske er også en dårlig mulighed, de er de mest upålidelige. Optimal - når cykeldelens hoveddele er lavet af hule metalrør med lille diameter.

Trin 2

Kontroller din cykel for stabilitet. Ratet skal have en drejebegrænser, så barnet ikke falder på siden under en skarp drejning. Cykelens tyngdepunkt bør ikke være for højt.

Trin 3

Find den rigtige størrelse til din model. Hvis barnet skal cykle alene, skal han selv kunne klatre ind og ud af det. Placer barnet i sadlen, og kontroller - benene skal nå jorden. Nogle modeller af trehjulede cykler har mulighed for at justere afstanden fra sædet til pedalerne.

Trin 4

Når du vælger et køretøj, skal du overveje barnets alder og muligheder. For eksempel, hvis han er mere end 2 år, ved han hvordan man træder, så er en klassisk cykel meget velegnet. Men et etårigt lille barn har brug for fodstøtter, sikkerhedsseler, en sikkerhedsfælge, et forældrehåndtag - det vil sige en cykel med klapfunktion.

Trin 5

Vær opmærksom på hjulene. De skal være lavet af blød plast eller gummi, plastikskramler og giver ikke den nødvendige stødabsorbering. Det store forhjul er nyttigt til at udvikle en anstændig hastighed og giver flotation på sand, grus eller græs. Håndbremsen på baghjulene giver dig mulighed for at stoppe cyklen i en skråning.

Trin 6

Cykelvognen skal have understøtninger til babyens fødder. Det foretrækkes, at de er i form af paller for at give benene en sikker og behagelig position og forhindre dem i at glide. Trehjulede fodstifter kan foldes eller fjernes. Trin kan fjernes, når barnet er alene.

Trin 7

Vær opmærksom på længden af forældrehåndtaget, hvis du er høj. Nogle modeller har håndtag, der drejer forhjulet, men på de fleste cykler kan hjulet kun låses i lige position. Ved hjælp af håndtaget er det bekvemt at kontrollere barnets første forsøg på at pedalere og hjælpe ham. Håndtaget kan fjernes fra enhver cykel i fremtiden.

Trin 8

Vælg en cykel med et højt ryglæn med høj ryg, det vil beskytte barnet mod at vælte baglæns og sidde i det under lange gåture meget mere behageligt. For ekstra beskyttelse kan den udstyres med sikkerhedsseler. En sikkerhedsbarriere omkring sædet vil også være nyttigt, babyen kan holde fast i det.

Trin 9

Yderligere attributter som et sammenfoldeligt eller aftageligt fortelt, en bagagekurv til legetøj eller køb vil være nyttige. Barnet vil helt sikkert lide tilbehør, der får sin cykel til at ligne en voksen - horn, bakspejle, bremse.

Anbefalede: