Sådan Vælger Du En Cykel Til En Kvinde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cykel Til En Kvinde
Sådan Vælger Du En Cykel Til En Kvinde

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til En Kvinde

Video: Sådan Vælger Du En Cykel Til En Kvinde
Video: Sådan Undgår Du Øm Bagdel, Når Du Cykler! 2024, April
Anonim

Cyklen betragtes med rette som det mest demokratiske transportmiddel. Alle kan ride denne jernhest, uanset social status, køn eller alder. Når man vælger en cykel, har kvinder nogle vanskeligheder.

Sådan vælger du en cykel til en kvinde
Sådan vælger du en cykel til en kvinde

Instruktioner

Trin 1

Undersøg cykelstrukturen nøje. Et konventionelt styr tvinger kvinder til at læne sig kraftigt frem, hvilket lægger mere pres på skridtets front. Prøv at finde en cykel med et højere styr, så albuerne bøjes, mens du kører.

Trin 2

Sportscyklen er designet til ekstreme belastninger. For at jernhesten skal opføre sig støt over stenflis, sand eller sne, skal du sidde på den og læne dig fremad. En sådan landing er meget trættende (især af vane). Rammen på disse cykler skal være lette, hjulene skal være mellemstore med mange fremspring på dækket.

Trin 3

Når det kommer til at vælge en mountainbike til kvinder, skal du omhyggeligt studere sædet. På standardmodeller er det meget smalt, bed sælgeren om at vælge et bredere sæde til dig. Et smalt sæde kan forårsage ubehag i bækkenet og lænden.

Trin 4

Prøv flere cykler på én gang for at sammenligne afstanden mellem styret og sædet. Denne indikator skal vælges baseret på armlængde og højde. Du skal sidde komfortabelt og holde i hjulet uden at sluge. De fleste cykler til kvinder har en reduceret afstand mellem styret og sædet. Selve styret skal løftes på bagagerummet. Kvinders cykler skal være udstyret med komfortklassesæder. Sæderøret skal have en ekstra støddæmper.

Trin 5

Når du vælger en cykel, skal du også stole på, hvor gåture finder sted. Hvis du bor i et bjergrigt område, skal du vælge en mountainbike. En standardcykel eller en gåcykel uden specielt udstyr er velegnet til at køre på gaden. Hvis du planlægger at bruge meget tid på en cykel i fremtiden, skal du være opmærksom på vejmodeller. Under alle omstændigheder skal du bede butikken om en prøvekørsel, kontrollere hvordan du har det på hver cykel.

Anbefalede: