Hvordan Vælger Jeg En El-scooter Til Børn?

Hvordan Vælger Jeg En El-scooter Til Børn?
Hvordan Vælger Jeg En El-scooter Til Børn?

Video: Hvordan Vælger Jeg En El-scooter Til Børn?

Video: Hvordan Vælger Jeg En El-scooter Til Børn?
Video: The Best Electric Scooters for Kids (We Tested ALL of Them!) 2024, April
Anonim

Hvis cykler for et par år siden var populære blandt børn, vælger flere og flere børn nu scootere. For nylig har elektriske scootere dukket op - en behagelig, pålidelig og sikker transport til børn. Men for at denne type teknik skal tjene så længe som muligt, skal forældrene ansvarsfuldt nærme sit valg.

Hvordan vælger jeg en el-scooter til børn?
Hvordan vælger jeg en el-scooter til børn?

Det vigtigste, når du vælger en elektrisk scooter til et barn, er at være opmærksom på batterikapaciteten. For at køre komfortabelt og ikke skulle oplade køretøjet flere gange om dagen er det bedre at vælge en model, der kan køre mindst 25 km på en enkelt opladning.

Der er intet vigtigere end dit elskede barns sikkerhed. Det er vigtigt at vurdere, om barnet er i stand til at opretholde en bestemt hastighed. De langsomste modeller når hastigheder på højst 12 km / t. Måske er den også velegnet til gåture med hele familien, den er ideel til børn under 10 år. For teenagere er det bedre at købe modeller, der udvikler hastigheder op til 30 km / t. Denne elektriske scooter kan også bruges af voksne.

Forældre har tendens til at vælge den mest kraftfulde og hurtigste scooter til deres barn, men de glemmer ofte, at sådanne modeller er meget tunge. Vægten af et sådant køretøj må ikke overstige ejerens vægt. Og hvis du planlægger at bære scooteren ofte i en bil, er det bedre at vælge en foldemodel. Men transport, der ikke foldes og ikke er kompakt, har sine fordele. Den kører blødt, er næsten lydløs, udvikler høj hastighed og overvinder let små gruber og bump.

Før du køber en elektrisk scooter, skal du være opmærksom på styrets højde og strukturens udseende. Det vil være praktisk for barnet at køre køretøjet, hvis rattet er i brysthøjde eller lidt lavere. Og når man ser på enhedens udseende, skal du huske at spørge barnets mening. Måske vil han kunne lide en ikke-stilfuld grå eller sort, men en lys og usædvanlig model.

Anbefalede: