Hvordan Var Diaspartakiada-2012 For Børn Med Diabetes I Sochi

Hvordan Var Diaspartakiada-2012 For Børn Med Diabetes I Sochi
Hvordan Var Diaspartakiada-2012 For Børn Med Diabetes I Sochi

Video: Hvordan Var Diaspartakiada-2012 For Børn Med Diabetes I Sochi

Video: Diabetes type 1 for børn 2022, December
Anonim

Diaspartakiada er en sportskonkurrence for børn med type 1-diabetes. I år fandt et sådant forum af russisk skala sted i hovedstaden i de fremtidige vinter-olympiske lege - i Sochi. Selvfølgelig er værdien af ​​Diaspartakiad ikke kun i sportspriser, men også i det faktum, at unge atleter kan vise sig selv og deres handicappede kammerater muligheden for at føre en aktiv livsstil.

Hvordan var Diaspartakiada-2012 for børn med diabetes i Sochi
Hvordan var Diaspartakiada-2012 for børn med diabetes i Sochi

Åbningsceremonien for Diaspartakiad fandt sted den 1. juli i Sochi pensionatet "Zolotoy Kolos", hvor Valentina Peterkova, præsident for den russiske diabetesforening, sagde afskedsord til børnene. 48 atleter i alderen 12 til 16 år, der kom til denne konkurrence fra otte russiske byer, udtalte højtideligt ordene fra den olympiske ed. Ud over sportskonkurrencer omfattede forumets program også uddannelses- og underholdningsbegivenheder; der blev afsat meget tid til enkel kommunikation mellem børn. For eksempel gik børnene lige efter åbningsceremonien til en mesterklasse i offentlige taler og konkurrerede derefter i den bedste viden om olympiske traditioner.

Sportskomponenten i Diaspartakiad omfattede femkampkonkurrencer (armbrydning, bueskydning, diskoskastning, langhopping og løb), orientering, pionerbold og stafet. Blandt de nationale hold var de bedste indikatorer for de syv dage af konkurrencen fyrene fra Rostov ved Don. Andenpladsen gik til unge atleter fra Arkhangelsk, og den tredje - fra Samara. Alle 48 forumdeltagere modtog mindesmærker, og prisvinderne af konkurrencen blev naturligvis tildelt medaljer. Afslutningsceremonien fandt sted i Sochi den 7. juli.

Dette er ikke den første Diaspartakiad, børn med type 1-diabetes går til sådanne konkurrencer for tredje gang, og repræsentanter for tolv byer har allerede deltaget i den. Sammen med den russiske diabetesforening afholdes forummet af det internationale medicinalfirma Sanofi som en del af dets program kaldet Every Day is Your Day. På Ruslands område (i Oryol-regionen) producerer virksomheden insuliner af høj kvalitet - lægemidler til behandling af diabetes mellitus.

Populær af emne.