Sådan Justeres Bremserne På En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Bremserne På En Cykel
Sådan Justeres Bremserne På En Cykel

Video: Sådan Justeres Bremserne På En Cykel

Video: Sådan justere du bremser på en CargoKid El-ladcykel 2022, December
Anonim

For at justere bremserne på din cykel er det absolut ikke nødvendigt at kontakte en reparationsservice, det er meget muligt at gøre det selv. Vær ikke bange, du vil ikke gøre det værre.

Sådan justeres bremserne på en cykel
Sådan justeres bremserne på en cykel

Instruktioner

Trin 1

Inden du fortsætter med justeringen af ​​bremserne, skal du sørge for, at det virkelig er nødvendigt. En af grundene til det "falske" behov kan være en løs bremsemontering. Kontroller holderen, og stram om nødvendigt. Det er sandsynligt, at dette vil være nok for dig.

Trin 2

Hvis alt er i orden med bremsebeslaget, skal du eksperimentere med placeringen af ​​justeringerne på bremsearmene. Hvis du ikke har opnået noget positivt ved disse handlinger, skal du kontrollere bremseklodsernes tilstand, måske har de alvorlige defekter, så det ville være den bedste løsning at udskifte dem.

Trin 3

Så hvis bremseklodser er i orden, og monteringen er stabil og sikker, skal du skrue justeringerne på håndtagene og vende cyklen.

Trin 4

Drej hjulet, og se disken, hvis du har skivebremser. Hvis du bemærker, at disken viser uregelmæssigheder, eller hvis hjulet danner et tal på otte, så berører disken sandsynligvis noget for noget. Find dette sted, og ord det.

Trin 5

Derefter skal du tage sekskanten og justere bremseklodsens position i forhold til skiven. Den bedste mulighed er, hvis du justerer positionen til et mellemrum på 1 mm mellem elektroderne og disken. Drej derefter hjulet igen, og sørg for, at elektroderne ikke rører ved disken, når bremsen løsnes, og når de trykkes, skal de kun røre ved disken. Hvis de rører lidt på dækket, er det uacceptabelt.

Trin 6

Drej hjulet så meget som muligt, og tryk skarpt på bremsearmen for at teste bremsefølsomheden.

Trin 7

Hvis du har fælgbremser, og elektroderne rører ved dækket, skal du skrue kabelbeslaget af med en sekskant, holde det i hånden, derefter trække i kablet og fastgøre holderen og stramme. Drej justeringerne på bremsearmene for at afslutte justeringen.

Populær af emne.