Sådan Justeres Cykelhastigheder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Cykelhastigheder
Sådan Justeres Cykelhastigheder

Video: Sådan Justeres Cykelhastigheder

Video: Sådan afmonterer og monterer du et gearhjul 2022, December
Anonim

For mountainbikes og racercykler er det vigtigt altid at have justerede hastigheder og bagskiftere. I butikker er det ikke altid muligt at være opmærksom på dette aspekt. Selvom denne opgave faldt på dine skuldre, kan du nemt klare den.

Sådan justeres cykelhastigheder
Sådan justeres cykelhastigheder

Instruktioner

Trin 1

Juster omvendte hastigheder. Vælg den hurtigste hastighed, hvormed kæden lander på det mindste tandhjul. Indstil fremadgående hastighed til det midterste tandhjul. Din cykels skifter skal have to skruer mærket L og H. Drej den høje (H) skrue, indtil skifterullen står på linje med det mindste tandhjul. Vælg en lavere hastighed, dvs. det højeste tandhjul bagved. Stram også skruen, indtil rullen er på linje med det store kædehjul, men nu markeret med Lav (L).

Trin 2

Stram kablet, når du har gennemført det foregående trin. Husk at indstille bagskifteren til maksimal hastighed. Sørg for, at kablet sidder godt fast i rillen på monteringsbolten. Spænd boltene. Træk kablet godt. Hvis kæden i dette tilfælde falder til mindre kædehjul, skal du løsne den med en speciel justering i enden af ​​kabelkappen. Hvis det ikke passer meget tydeligt til de store stjerner, skal du stramme kablet ved at løsne spændingsjusteringen. Brug retningsreguleringen til mere finjustering.

Trin 3

Placer kæden på det mindste tandhjul foran og det største tandhjul bagpå. Træk et par drejninger tilbage. Mens du drejer spændeskruen, skal du sørge for, at den øverste rulle på bagskifteren er så tæt på tandhjulet som muligt, men ikke rører ved den. Alt dette vil gøre gearskift så glat som muligt. Indstil maksimal hastighed. Sørg for, at rullen ikke berører kassettekædehjulet selv i den forudindstillede position.

Trin 4

Juster nu også fremadgående hastigheder. Løsn kablet og skruerne, der fastgør skifteren. Gør rammen parallelt med stjernerne og 3 mm fra den største stjerne. Forlad minimumshastigheden. Løsn kablet, og drej skruen mærket L (Lav), indtil der er et 1 mm mellemrum mellem rammen og kæden. Skru kablet ind i rillen med en anstændig spænding. Gør det samme for skruen mærket H (høj). Foretag finere justeringer med knappen på skifteren.

Populær af emne.