Hvorfor Hovedtræner For Rusland Ved At Skyde Zolotarev Træder Tilbage

Hvorfor Hovedtræner For Rusland Ved At Skyde Zolotarev Træder Tilbage
Hvorfor Hovedtræner For Rusland Ved At Skyde Zolotarev Træder Tilbage

Video: Hvorfor Hovedtræner For Rusland Ved At Skyde Zolotarev Træder Tilbage

Video: Hvorfor Hovedtræner For Rusland Ved At Skyde Zolotarev Træder Tilbage
Video: Hvorfor er russerne så vilde med guld? 2024, Kan
Anonim

Det russiske landskyttehold mislykkedes helt ærligt de Olympiske lege i London og vandt kun en bronzemedalje. På samme tid er holdet ifølge eksperter langt fra det værste, hvis ikke det bedste i alle de seneste år, i den nuværende sammensætning.

Hvorfor hovedtræner for Rusland i skydning af Zolotarev træder tilbage
Hvorfor hovedtræner for Rusland i skydning af Zolotarev træder tilbage

Ikke desto mindre sagde hovedtræner for russiske skyttere, Igor Zolotarev, i slutningen af OL, at han agter at træde tilbage på grund af landsholdets mislykkede præstation. Derudover tjente han som sportsdirektør, som Zolotarev også vil forlade.

Den russiske skytteunion er en af de føderationer, der kunne stole på en høst af medaljer i London. Man mente, at næsten hver eneste af de 22 medlemmer af skydeholdet potentielt kunne bestige det olympiske podium. Ved de sidste tre OL har russiske skyttere vundet mindst 4 medaljer. Denne gang regnede de med 5-7, mens det så ud til at 3 af dem ville være guld. Som et resultat vandt kun Vasily Mosin en bronzemedalje i dobbeltfælden.

Zolotarev sagde selv, at han havde svigtet holdet og ikke havde ret til at være dets leder. Imidlertid mener nogle eksperter, at han ikke var hovedtræner i holdet, da der i hver sport er trænere, der arbejder direkte med atleter. Igor Zolotarev var snarere involveret i den administrative del som sportsdirektør. Ifølge den tidligere seniortræner for det russiske pistolhold Sergei Barmin gjorde han desuden sit job godt. I løbet af de sidste to år er alle indenlandske skydespilere taget ud til internationale konkurrencer, som i det mindste på en eller anden måde svarer til dette niveau.

Præsident for den russiske skytteunion Vladimir Lisin mener, at situationen ikke bør dramatiseres. Objektivt er vores hold et af de stærkeste og betragtes ikke forgæves som favorit. Rusland vandt det maksimale antal olympiske licenser, og ud af 15 typer programmer i 9 deltog i finalen.

Ikke desto mindre indrømmede Lisin, at ikke alt gik godt i holdet under konkurrencen. Der var gensidig bebrejdelse over for atleter og ledere, nogle skyttere tillod sig at tale negativt om deres holdkammerater.

Imidlertid er Igor Zolotarev ikke enig i dette, og i et interview med russiske journalister sagde, at mikroklimaet i holdet i dag er ret sundt. Samtidig insisterer han på, at årsagen til hans fratræden er ekstremt svage sportsresultater ved OL. Efter at have afsluttet arbejdet som hovedtræner planlægger Igor Zolotarev at begynde at skrive undervisningshjælpemidler til skydesport.

Anbefalede: