Sådan Lærer Du At Skyde En Riffel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skyde En Riffel
Sådan Lærer Du At Skyde En Riffel

Video: Sådan Lærer Du At Skyde En Riffel

Video: Sådan Lærer Du At Skyde En Riffel
Video: Sighting In Your Rifle - Learn to Shoot with Andrew McKean | #LetsGoShooting 2024, Kan
Anonim

En riffel er en håndvåben, der, når du skyder, skal holdes med begge hænder og desuden hvile mod skulderen. At lære at skyde fra det er ikke svært. Det vigtigste er at have et godt øje og udholdenhed.

Sådan lærer du at skyde en riffel
Sådan lærer du at skyde en riffel

Instruktioner

Trin 1

Først skal du selv bestemme, hvorfor du vil mestre dette våben. En riffel er næppe egnet til beskyttelse, men til at imødekomme jagtbehov vil det være meget nyttigt. Det bruges også i forskellige skydekonkurrencer.

Trin 2

Husk at du ikke kan rette et våben mod en person, fordi riflen som standard altid er lastet. Tag fat i tønden med den ene hånd, før den anden hånd til aftrækkeren. Derefter skal du beslutte dig for den position, hvorfra du vil skyde. For at lære at skyde skal du vælge en pose, hvor du føler riflen bedst.

Trin 3

Stå op til din fulde højde, benene let fra hinanden, riffelstøtten skal hvile mod din skulder. Vip din krop tilbage, og din venstre tommelfinger skal hvile mod aftrækkerskærmen, der er placeret nedenunder. Sæt din pegefinger direkte på aftrækkeren. For at komme i gang skal du øve dig med at skyde med blanke patroner eller bare prøve at stå med en riffel i dine hænder.

Trin 4

Liggende og siddende position betyder også, at lagerstøtten er i kontakt med skulderen, og næsepartiet er i øjenhøjde. Det er stadig at rette sigte. Alle rifler har et synssystem. På moderne enheder er det oftest optisk. Føler, at du sigter nøjagtigt dit sted, hvor du vil hen. Fjern riflen fra sikringen, hvis den er udstyret. Hold vejret og slip et skud, mens du ånder ud.

Trin 5

Undersøg målet, træk konklusioner om, hvor du skal afbøje riffeltønden ved det næste skud for at være mere præcis. Husk, at ethvert våben skal indstilles og testes i aktion. Vær ikke modløs, hvis noget ikke fungerer for dig: alt kommer med erfaring og gennem en enorm mængde træning.

Anbefalede: