Hvordan Løber Man Med De Største Sundhedsmæssige Fordele?

Hvordan Løber Man Med De Største Sundhedsmæssige Fordele?
Hvordan Løber Man Med De Største Sundhedsmæssige Fordele?

Video: Hvordan Løber Man Med De Største Sundhedsmæssige Fordele?

Video: Hvordan Løber Man Med De Største Sundhedsmæssige Fordele?
Video: Sådan omplanter du stueplanter 2024, Kan
Anonim

Foråret kommer, og det er tid til at tænke over, hvordan man forbereder sig til sommeren, strammer kroppen og hæver sin tone. Løb er en enkel og gennemprøvet måde at komme i god fysisk tilstand på, så du skal bare tage dine sneakers ud og løbe hver dag i cirka en halv time. Ud over at forbrænde kalorier har løb en række andre fordele, som du simpelthen ikke kan modstå. Så hvordan får du mest ud af at køre?

Hvordan løber man med de største sundhedsmæssige fordele?
Hvordan løber man med de største sundhedsmæssige fordele?

Foråret kommer, og det er tid til at tænke over, hvordan man forbereder sig til sommeren, strammer kroppen og hæver sin tone. Løb er en enkel og gennemprøvet måde at komme i god fysisk tilstand på, så du skal bare tage dine sneakers ud og løbe hver dag i cirka en halv time, selvom sofaen ser mere end behagelig ud. Ud over at forbrænde kalorier har løb en række andre fordele, som du simpelthen ikke kan modstå. Så hvad er den bedste måde at løbe med de største sundhedsmæssige fordele på?

Tid til at gå udenfor!

Træning udendørs er så meget som 30-40 procent mere effektiv end træning i gymnastiksalen. Hvorfor sker dette? Når du løber udendørs, er det mere sandsynligt, at du overvinder forhindringer som små bakker, og din krop er også mættet med ilt, hvilket har en gavnlig effekt på det kardiovaskulære system. Frisk luft jubler også op. Klæd dig efter vejret, tag behagelige sportssko på og løb!

Vælg rute!

Tænk på forhånd over den rute, som du vil køre langs. Tænk over, hvilke dele der er sværest, og hvilke der er nemmest. Dette hjælper dig med at koncentrere dig, mens du løber, og beregne din styrke korrekt.

Vær på farten

Prøv at løbe så målt som muligt, for denne lyt til musik, tæl vejrtrækningen ind og ud, lyt til din krop - og løb i det tempo, som du finder mest behageligt for dig selv.

Læn dig frem

At løbe med din torso let skråt fremad vil høste de største fordele for din krop: Stram dine mavemuskler og glutes, læn dig lidt fremad og start med at løbe! Slap af med dine arme og skuldre: deres lette ufrivillige bevægelser frem og tilbage under løb stimulerer lymfesystemet.

Slip af med stress!

Hvis du har haft en hård dag på arbejde, skal du løbe i mindst 15 minutter før sengetid. Frisk luft og aktiv bevægelse stimulerer produktionen af endorfiner, som hjælper dig med at lindre stress og også forbedre din fysiske tilstand.

Anbefalede: