Hvad Er Det Største Sportsstadion I Verden

Hvad Er Det Største Sportsstadion I Verden
Hvad Er Det Største Sportsstadion I Verden
Video: Hvad Er Det Største Sportsstadion I Verden
Video: Top 10 Skandinaviens Største Fodbold Stadions 2023, Februar
Anonim

Det største sportsstadion i verden er fodboldarenaen, der kaldes "May Day Stadium". Anlægget er placeret i Pyongyang (Nordkorea). Åbningen af ​​sportsarenaen fandt sted på arbejderferien - 1. maj 1989. Det største stadion på jorden fejrede for nylig sit jubilæum. Arenaen har fungeret i 25 år.

Hvad er det største sportsstadion i verden
Hvad er det største sportsstadion i verden

Stadionet har et andet navn - "Rungnado". Dette navn kommer fra det sted, hvor selve arenaen er placeret. I dag kan intet stadion på planeten overgå den koreanske arena i størrelse. Rungnado Stadium har plads til over 150.000 mennesker, en absolut rekord.

Det nordkoreanske fodboldlandshold betragter Rungnado Stadium som sin hjemmearena. Fodboldkampe afholdes konstant på stadionet såvel som unikke forestillinger kendt over hele verden. Disse forestillinger er meget fortryllende og altid farverige, mange turister og lokale deltager med glæde i disse begivenheder.

Pyongyang Stadium er ikke kun berømt og rummeligt, men også utroligt smukt. Der er 16 buer rundt om arenaen på en sådan måde, at hvis du ser ovenfra, kan du se billedet af ringen. Helt "May Day Stadium" med sin arkitektur ligner en kæmpe blomst.

Inde i bygningen er der komfortable trænings- og sportshaller med moderne træningsmaskiner og udstyr samt kantiner med sunde måltider og rekreative områder for turister og atleter.

Dimensionerne på dette sportsanlæg er også meget grandiose. Højden er ca. 60 meter, og området er over 2 millioner kvadratmeter. Denne arkitektoniske struktur med sin skala vil overraske alle, der mindst en gang besøger selve arenaen.

Populær af emne.