Hvordan Man Er Slank Uden Slankekure

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Er Slank Uden Slankekure
Hvordan Man Er Slank Uden Slankekure

Video: Hvordan Man Er Slank Uden Slankekure

Video: Hvordan Man Er Slank Uden Slankekure
Video: Hvordan kan du tabe dig uden slankekur? 2024, April
Anonim

Nu ved mange mennesker, at diæt negativt påvirker kroppens funktion som helhed. Enhver begrænsning i mad indebærer et utilstrækkeligt indtag af vitaminer, sporstoffer, fiber osv. Men desværre prøver kvinder igen og igen at reducere deres vægt gennem slankekure. Den mest rimelige måde at tabe sig og opretholde optimal vægt i fremtiden er en afbalanceret diæt.

Fisk og skaldyr bevarer figurens slankhed perfekt
Fisk og skaldyr bevarer figurens slankhed perfekt

Instruktioner

Trin 1

Spise i løbet af dagen skal udføres i 5-6 faser. Volumenet af en servering må ikke overstige 300 gram. Det er vigtigt, at alt spist har tid til at blive fordøjet på 2, 5-3 timer. Eksperter anbefaler at overholde nøjagtigt disse intervaller mellem måltiderne. Du skal spise middag senest kl. Hvis du har et stærkt behov for en sen snack, skal du drikke et glas fedtfattig kefir.

Trin 2

Hovedmåltiderne er morgenmad, frokost og middag. En morgensnack er et must, selvom du ikke er vant til at spise efter at du har stået op. Frokosten skal indeholde et komplet supplement af næringsstoffer: fedtfattig suppe, korn eller grøntsager, diætkød (vildt, kanin, kyllingebryst) eller magert fisk. Dette giver din krop den fulde mængde protein, komplekse kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og fibre. Til middag kan du tilberede dampede grøntsager, stuvet, kogt og et stykke magert kød eller fisk. En salat lavet af friske grøntsager undtagen gulerødder (indeholder glukose), krydret med balsamico, sojasovs eller vegetabilsk olie.

Trin 3

Sørg for at have 2-3 snacks hele dagen. Mejeriprodukter, frisk frugt (kun indtil kl. 15), nødder, tørrede frugter (3-4 stykker) er velegnede som et separat måltid.

Trin 4

Sørg for at drikke ca. 2 liter væske dagligt: rent vand, bouillon, grøn te. Kaffe er ikke en væske; forbruget bør holdes på et minimum. Hvis du ikke kan vågne op om morgenen uden koffein, skal du udskifte den med 3-4 stykker mørk chokolade. Det er bedre at gradvist opgive sukker og erstatte det med stevia (sælges i specielle diætafdelinger). Du bør ikke fjerne salt fuldstændigt fra mad, da dette kan påvirke kroppens funktion negativt.

Anbefalede: