Hvad Er Ski Slopestyle I Freestyle

Hvad Er Ski Slopestyle I Freestyle
Hvad Er Ski Slopestyle I Freestyle

Video: Hvad Er Ski Slopestyle I Freestyle

Video: Superb first Run gets Oystein Braaten Men's Freestyle Skiing Slopestyle gold | PyeongChang 2018 2022, December
Anonim

Slopestyle er en anden ny freestyle-disciplin, der debuterede ved Sotsji-OL.

Olympisk Slopestyle Champion
Olympisk Slopestyle Champion

Ski slopestyle er en relativt ny freestyle-disciplin, der allerede har med succes debuteret ved verdensmesterskabet og nu er blevet introduceret til de olympiske lege. Den bogstavelige oversættelse af ordet "skråningsstil" betyder "stil på skiløb" (skråningsstil). I øjeblikket er det en af ​​de mest spektakulære og interessante typer freestyle-konkurrencer.

Essensen af ​​konkurrencen er, at atleter udfører tricks på en spaltning, hvorpå forskellige forhindringer er installeret: skinner (gelændere); trampoliner og quarterpipes (en væg med en drive-in). Hver atlet har to løbsforsøg i hver runde. Dommerne vurderer kvaliteten af ​​trickets ydeevne i henhold til punktsystemet. Den atlet, der får den bedste score, vinder.

For at vinde er det ikke nok bare at gøre de samme tricks godt, du skal stræbe efter variation. For at demonstrere sit færdighedsniveau skal freestyleren nødvendigvis drage fordel af hver type forhindring, så bliver scoringerne den højeste. Mens verdensmesterskabet i disse konkurrencer tilhører det canadiske hold, er det russiske hold stadig en nybegynder inden for denne form for disciplin, men prøver allerede aktivt at komme til semifinalen og finalen i de olympiske lege.

Populær af emne.