Sådan Lærer Du At Bekæmpe En Pige Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Bekæmpe En Pige Derhjemme
Sådan Lærer Du At Bekæmpe En Pige Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du At Bekæmpe En Pige Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du At Bekæmpe En Pige Derhjemme
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

I dag skal piger nogle gange lære at kæmpe. For at slippe af med for påtrængende og endda kule fans. At bekæmpe hooligans eller voldtægtsmænd. Og bare for at føle sig mere selvsikker i en nødsituation.

Hvordan man lærer at bekæmpe en pige derhjemme
Hvordan man lærer at bekæmpe en pige derhjemme

Det skete så, at naturen har skabt kvinder helt uadapterede til at konfrontere med succes i en kamp med mænd. Men det betyder slet ikke, at en pige ikke kan modsætte sig noget mod en mobber eller en voldtægtsmand. Et godt niveau af fysisk og psykologisk egnethed, kendskab til nogle teknikker kan hjælpe en pige i en kamp endnu mere end en mand.

Fysisk træning

Fysisk kondition er grundlaget for al ægte kampsport. Det er umuligt at få god kamptræning uden fysisk træning. Husk også, at den gennemsnitlige mobber er mere travlt med at drikke og feste end at træne. Så det er ikke svært at få en fordel i forhold til ham.

Derhjemme kan du udføre komplekser af styrkeøvelser - push-ups, squats, maveøvelser og andre. Det er nyttigt at løbe om morgenen, men ikke løbe, men for at udvikle sprintkvaliteter. Dette giver dig mulighed for at flygte i tilfælde, hvor der ikke er nogen chance (flere mennesker angriber, de er bevæbnede osv.). At være i god fysisk form vil forbedre din reaktion og hastighed, forbedre din form og sundhed.

Kamptræning

Kamptræning er udvikling af specifikke teknikker, strejker, blokeringer, undslip, fangster. Du kan lære dem fra et selvforsvarsvejledning eller et videokursus. Og til praktisk træning er det bedre at invitere en ven, kæreste eller kæreste. Hvis dette ikke er muligt, skal du øve teknikker foran et spejl eller med en imaginær modstander. Det er stadig bedre end ingenting. Hvis der er blødt legetøj i huset, kan du øve slag på dem og med stort legetøj - nogle kaster, griber. Lær at slå din modstander ved smertepunkter: i lysken, underbenet, Adams æble, øjne.

Øv teknikker, indtil de er helt automatiske. Husk: det er bedre at ideelt udarbejde 2-3 receptioner end overfladisk 10-20. Husk, at kampen ikke altid finder sted under "ideelle" forhold. Lær at forsvare dig selv i en elevator, på trapper, på glatte overflader, i hæle og i stramt tøj, mens du sidder og ligger.

Våben

Tænk på våbenet, og hvordan du kan bruge det. For en pige vil dette være en god fordel i en kamp med en overlegen modstander. I nogle tilfælde vil selv demonstrationen af en shocker, en gasbeholder eller en kniv afkøle angriberens ild.

Af de improviserede genstande i en kamp kan du bruge en sten, en pind, en flaske og endda en skammel. Piger bruger ofte skarpe hæle til spark, lange hårnåle, spray deodorant spray i deres øjne. Det er også vigtigt at øve brugen af våben og improviserede midler derhjemme for ikke at gå vild på det rigtige tidspunkt og gøre alt rigtigt.

Psykologisk forberedelse

Husk, at der i gadekamp ikke er nogen regler og ingen menneskelige relationer. Handle med tillid, gør den maksimale skade for angriberne, tænk ikke på konsekvenserne. Du er det svagere køn, og enhver domstol vil frikende dig. Husk at "det er bedre at blive bedømt af tre end af fire at bære."

Husk at det er bedre at undgå en kamp end at vinde den. Se ikke efter problemer for dig selv. Dette betyder også, at hvis der er mulighed for at flygte, skal du løbe.

Anbefalede: